Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Windows phone miért van...

Windows phone miért van ennyire istenítve?

Figyelt kérdés

Hali! Láttom itt is megy az Android vs Windows csata! De miért van ennyire istenítve a windows??? Szerintem rossz az egéz!-Jó igaz,hogy az internet gyors de kész is vagyok na meg a kamera is jó de tényleg kész!,nincs videó hívás!!(messenger,viberen se) androidnál igen! Kevés alkamazás van rajta,szar a dizánj,

Nekem volt Android,Windows, de inkább maradok az Androidnál,most egy Sony Xperia Z van és tökéetesen működik,gyors!!!

És ne egy Pocket neo-hoz hasonlítjuk már a windowst kedves kritikusok!! Ja és a 7.8 rendszer az még katasztrófa,se normális facebook,nincs messenger,viber,semmi,kalap szar!!!

(Én 8.1-et használtam,csak akadt a kezemben egy 7.8-is!)

2015. jún. 27. 23:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
10. telefont se vennék többé ha az androidon csempék lennének!
2015. jún. 30. 14:36
 12/19 anonim ***** válasza:
Mi van a Windows phone-okkal meg a Viberrel?
2015. jún. 30. 17:47
 13/19 anonim ***** válasza:
Mi lernne? :D van viber
2015. jún. 30. 17:48
 14/19 A kérdező kommentje:
Van viber csak nincs videó hívás,tiszta szégyen! :D
2015. jún. 30. 21:11
 15/19 anonim válasza:
Már fogalmam sincs hanyadik válaszoló :D De tizen éves vagyok WP-m van (yeah) és jó :) szeretem meg van SOK játék IS! Szval szerintem tizenévesen is jó a WP főleg Cortana ;D
2015. júl. 1. 01:07
 16/19 anonim ***** válasza:
58%
tudod mi a szegyen? az hogy az androidos telefonok 90%-a egy hulladek szar :D
2015. júl. 1. 18:09
 17/19 anonim ***** válasza:
16. de azért azt is tegyük hozzá hogy nem azért hulladék a 90% mert android,hanem azért hulladék a 90% android mert létezik az a 90% mert ha a wp-ra lenne 50 féle gyártó akkor a wp-t ócsárolnák és az androidot istenítenék mert a nexus milyen hibátlan telefon,de ez igaz az ios-re,ennek a 2 op rendszernek csak ezért van ilyen körülrajongása mert zárt,mert a gyártó a saját op rendszerére a legtökéletesebb telefonokat megcsinálják
2015. júl. 1. 18:17
 18/19 anonim ***** válasza:
ez a tenyeken nem valtoztat :D en nem mondtam h rossz az android.. csak a gyartoook... :)
2015. júl. 1. 18:24
 19/19 A kérdező kommentje:
Hahahahah,meg is szünt a,szarotok :)
2017. okt. 1. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!