Windows phone miért van ennyire istenítve?
Hali! Láttom itt is megy az Android vs Windows csata! De miért van ennyire istenítve a windows??? Szerintem rossz az egéz!-Jó igaz,hogy az internet gyors de kész is vagyok na meg a kamera is jó de tényleg kész!,nincs videó hívás!!(messenger,viberen se) androidnál igen! Kevés alkamazás van rajta,szar a dizánj,
Nekem volt Android,Windows, de inkább maradok az Androidnál,most egy Sony Xperia Z van és tökéetesen működik,gyors!!!
És ne egy Pocket neo-hoz hasonlítjuk már a windowst kedves kritikusok!! Ja és a 7.8 rendszer az még katasztrófa,se normális facebook,nincs messenger,viber,semmi,kalap szar!!!
(Én 8.1-et használtam,csak akadt a kezemben egy 7.8-is!)
valamit benéztél, én idáig 10-ből 8 esetben csak azt láttam, hogy a wp így nem jó meg úgy nem jó...
egyébként meg nézőpont kérdése...felső kategóriában sem rossz, csak nehezebb jobbnak lenni egy wp-s telefonnak...ha egy xperia sp-d lenne, akkor attól másznál falra, és nem mondjuk egy lumia 630-tól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!