Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A kettő közül melyiket vennéte...

A kettő közül melyiket vennétek? HUAWEI ASCEND Y330 vagy a SONY XPERIA E1

Figyelt kérdés
ezeket 10 körül megkapom, nem szánok rá többet, a lányomnak lenne, play áruházbol szokott tabletre játékokat leszedni, ilyesmire használná, vagy ha ennyiért tudtok jobbat.
2015. jún. 27. 20:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
74%
éscsinálni kell majd egy Microsoft fiókot hogy tudjon játékokat letölteni. itt 18 évnél többet adjon meg, különben nem fogja engedni
2015. jún. 28. 10:03
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha mindenképp ez a 2 érdekel csak, akkor inkább a Sony: gyorsabb a processzora és nagyobb az akksija, más különbség nincs köztük.
2015. jún. 28. 12:05
 13/16 A kérdező kommentje:
köszi, a sony1.2 a másik 1.3 mégis gyorsabb?
2015. jún. 28. 16:34
 14/16 anonim ***** válasza:
Igen, mert a processzor márkája is számít, és a Qualcomm sokkal jobb technológia, mint a MediaTek, szinte majdnem a két véglet.
2015. jún. 28. 16:57
 15/16 anonim ***** válasza:
De a játékokra ez a Sony se lesz eleg.
2015. jún. 28. 22:21
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem mindkettő telefonom volt. A Huawei Y330-at kevesebb, mint egy évig használtam, utána lecseréltem és elajándékoztam. Nagyon lassú volt a szoftvere, internetezni is gyenge volt. Egy erősebb telefont vettem helyette.

Pár hete viszont egy kollégám nagyon jutányos áron árult egy Sony Xperia E1 telefont. Megvettem amolyan második telefonnak. Eddig is kettőt vittem magammal a munkám miatt, a második egy hagyományos telefon volt, azt cseréltem így okosra. Annyit mondok, hogy ha ilyen telefonom lett volna (nem a Huawei), nem biztos, hogy lecserélem. A játékokat leszámítva mindent tud (játékra meg ott a másik telefon). Sokkal gyorsabb és megbízhatóbb. Pedig a kettő nagyjából hasonló paraméterekkel rendelkezik, csak az Xperiának jobb a processzora, ami ezek szerint sokat számít.

Ha elsősorban internetezni (egy-két hírt elolvasni), Facebookozni, Skypeozni, Viberezni, YouTubeozni kell egy telefon, a Sony Xperia E1 tökéletes választás. Ha másra kell (pl. játék), akkor felejtős.

Bár az Y330 telefonban pont csalódtam, viszont a Huawei-ről összességében ettől függetlenül pozitív véleménnyel vagyok, mint márka érdemes ezt választani. Azóta két Huawei készüléket is vettem, mindkettő bevált és teljesen elégedett vagyok vele. Ezt leszámítva tényleg nem volt vele problémám.

Lehet csak nekem nem vált be az Y330 telefon, vagy rossz készüléket fogtam ki, esetleg sokat vártam tőle (bár a többi készülékük teljesen megfelel az elvárásaimnak, igaz, hogy azok más árkategóriában is voltak, mint ez a telefon).

2017. márc. 9. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!