Melyik telefont vennétek ezek közül?
Huawei Y300 28.000
LG Optimus L7 II 59.000
Sony Xperia M 55.000
Az y300-as és az l7-es belülről közel azonos. Ugyanaz a SoC és a grafikus chip is. Az l7-ben jobb a kamera meg több a RAM és nagyobb szebb a kijelző.
Viszont több, mint kétszer annyiba kerül.
Az M-ben jobb SoC és grafikus chip van, viszont a kijelzője meg nem sokkal jobb, mint az y300-nak. Viszont kisebb és csúnyább, mint az l7-nek.
Ebben van a legtöbb memória, de csak 5Mp-es a kamerája az l7-nek meg 8Mp és jobb képeket is készít.
Játékoknál mennyire lenne rosszabb az Lg mint a Sony?
Támogatásban melyik a legjobb? Lehetnek custom romok is nem gond. A lényeg, hogy elég megbízható és stabil legyen. Tisztában vagyok vele, hogy a custom romok sosem 100%-ig stabilak.
Megér-e egyáltalán az a magas felár bármelyik drágább készülékért, mint az y300?
Melyiket és miért vennéd ebből a háromból?
Ha egyéb készüléket javasolnál vedd figyelembe a T-mobile listáját.
Előre szólok, hogy az ilyen vegyek WP-t válaszokra pirosat nyomok. Nem akarok WP-t, köszönöm.
Valami bővebb válasz??
A Sony csak 53.000 lenne, helyesbítem.
Viszont az LG kijelzője messze szebb mindnél. Most néztem meg. Az y300-asnak meg nagyon gyenge a fényereje. A Sony kijelzője sem sokkal jobb sajnos.
Hát , sokat érsz avval, ha szép a kijelző, ha gyenge szutyok a hardver, és kidől a gépezet.
Szóval Sony Xperia M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!