Xiaomi-ról mi a véleményetek? Jó márka?
Ár-Érték: nagy jó, olyasmi mint pl a Nexus
Tartósság: Olyan mint egy átlagos androidos teló, nem olyan tartós az ára mint az iPhone-nak.
Megbízhatóság: A rendszer stabil, optimalizált, módosított android, erről csak jókat olvasni.
Tudás: Xiaomi-ból is van olcsó és drágább, nyílván a drágább többet tud.
Mindenesetre én Nexust vennék Xiaomi helyett, mert a Nexus a Google referenciakészüléke, a Google fejleszti az androidot, meg is vette már rég.
Ettől függetlenül a Xiaomi jó márka, inkább azt vegyél pl Samsung helyett. Bár s6 elvileg jó :)
Egy hete van Xiaomi telefonom, és teljesen meg vagyok elégedve vele. Meglehetősen puritán kinézetű készülék, de látszik rajta, hogy minőségi darab, nem gagyi. A fogásán, és a működésén is.
Azért ezt választottam, mert mindenképpen kétkártyás telefonra van szükségem, jó GPS-el. Ár-érték arányban nem találtam jobbat.
A Google Play rajta van, onnan azt töltesz le amit akarsz. Eddig még nem találkoztam olyannnal, ami nem futott volna rajta, bár nem szokásom minden vackot gondolkodás nélkül telepíteni.
Egyedül a kocsimban levő régi Nokia kihangosítóval nem akar működni, amivel a régebbi Concorde telefonom, és egy Nokia nem okos telefon is gond nélkül összekapcsolódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!