Mi a véleményetek a Lenovo K3 Note (k50-t5) okostelefonról?
Kínából szeretnék rendelni (aliexpress) egy Lenovo K3 Note (k50-t5) okostelefont.
Megbízható?
Jó az anyaga?
Van magyar nyelvű menüje?
OTG-t támogatja?
Stb.
Lehetőleg olyanok írjanak akiknek van némi tapasztalatuk, és kíméljetek a nem kívánt megjegyzésektől.
NINCS tapasztalatom. De én is sokat keresgéltem utána, és így találtam rá a kérdésedre. Megbízható, jó az anyaga, kellemes tapintású, van benne magyar is, otg-t is támogat, és jó gyors. Viszont az akkura panaszkodnak páran.
LEHETŐLEG, NE az Aliexpressről vedd meg, mert a vámosok kikaparják az utolsó forintot is a zsebedből ha nem csúszik át. Tudok egy kínai oldalt, ahol úgy és olyan postával küldik el, hogy ajánlottként kapod, és a legközelebbi postai hivatalból kapod meg. Ha érdekel írj!.
A menüje nálunk nem töléletes de ez mindegyik darab hibája.Egyszerre 3 nyelvből áll a magyar.
Valamint a háza sem tökéletes nincs kivágva a hangszóró helye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!