Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Xperia Z3 vagy iPhone 6?

Xixikeh kérdése:

Sony Xperia Z3 vagy iPhone 6?

Figyelt kérdés
Új telefont szeretnék venni, viszont nem tudok dönteni. Eddig androidos voltam, de mindig is egy Apple készülékre vágytam. Pláne, hogy anyukámnak egy iPhone készüléke van, ami nagyon, nagyon tetszik. Az egész telefon, úgy ahogy van. Igen, simán válasszam az előbbit, de nem tudok elmenni a Sony 20 megapixeles kameráján, a vízállóságán. Ti melyiket vennétek? :)
2015. jún. 27. 14:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Vagyis nem én írtam, csak gondoltam rá... végülis igaz!
2015. jún. 27. 18:12
 12/19 anonim ***** válasza:
74%

egy 5 megapixeles kep is lehet tueles egy fullhd monitoron

:D ha 4K-s monitoron vagy tvn akarod nezni a kepeket akkor kellenek kb 13megapixeles kepek ahhoz hogy jo legyen :D

2015. jún. 27. 18:29
 13/19 A kérdező kommentje:
Nem kell veszekedni, köszönöm a válaszokat. :D
2015. jún. 27. 22:20
 14/19 anonim ***** válasza:
en Kizo-val nem veszekszek csak helyesbitettem,vagy nemtudom h mondjam... :D
2015. jún. 27. 22:36
 15/19 anonim ***** válasza:
24%
kedves válaszolók: "a teljesítménye gyenge" nézzetek egy műszaki adatlapot róla szoftverben lehet nem érzékelhető de csak 2 magos 1,4 Ghz-s ,a Sony 4 mag 2,5 Ghz szóval elméletileg erősebb jóval,de más kategóriás telefonok,kinek mire van szüksége
2015. jún. 28. 13:34
 16/19 anonim ***** válasza:
83%

Utolsó!

Azért azt se felejtsd ki, hogy az iPhone 64 bites!

És az iOS SOKKAL jobban van optimalizálva az Androidnál!

2015. jún. 28. 16:12
 17/19 anonim ***** válasza:
74%

iPhone 6-ot vegyél. Tudod miért?

Mert én ezt egy Z3-mal a kezemben mondom. Amióta kijött rá az 5.0-ás frissítés sokkal rosszabb lett. Egy csomó dolog javult, de valahogy nem érződik ezután olyan jónak a telefon.

A Sony kamerája egyébként jó. De nem kiemelkedő. A 20,7 megapixelt pedig konkrétan b@..hatod (már elnézést), ugyanis automata módban 8 megapixelt fog használni, de ez se számít, mert a kép elég zajos, és nem olyan részletteljes mint az iPhone-é. A másik, hogy iPhone-ra a legtöbb alkalmazás ki van dolgozva, és így a kamera is sokkal több lehetőséget kap. (pl a ProCam 2 használatával).

Volt már iPhone-om, azelőtt szintén droidom volt. Az 5S-sem azért cseréltem le, mert amikor megjelent a Sony, akkor ezt tartottam a legjobb telefonnak. Hiba volt. Egyszóval megbántam.

Egy komoly bug (szoftveres), hogyha rányomok az újraindítás gombra, akkor ki-be kapcsolgat a teló. Egy iPhone nem fogja ezt csinálni.

Remélem elég indokot írtam neked.

Bármi kérdésed van még, nyugodtan írj :D

2015. jún. 28. 17:02
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
na latod 15os epp ezaz hogy csak elmeletileg
2015. jún. 28. 18:49
 19/19 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek! :)

És amúgy 17-es válaszoló, nekem is Sony-m van, és ez volt életem legrosszabb döntése, hogy ezt választottam. :/

2015. jún. 29. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!