Sony Xperia Z3 vagy iPhone 6?
egy 5 megapixeles kep is lehet tueles egy fullhd monitoron
:D ha 4K-s monitoron vagy tvn akarod nezni a kepeket akkor kellenek kb 13megapixeles kepek ahhoz hogy jo legyen :D
Utolsó!
Azért azt se felejtsd ki, hogy az iPhone 64 bites!
És az iOS SOKKAL jobban van optimalizálva az Androidnál!
iPhone 6-ot vegyél. Tudod miért?
Mert én ezt egy Z3-mal a kezemben mondom. Amióta kijött rá az 5.0-ás frissítés sokkal rosszabb lett. Egy csomó dolog javult, de valahogy nem érződik ezután olyan jónak a telefon.
A Sony kamerája egyébként jó. De nem kiemelkedő. A 20,7 megapixelt pedig konkrétan b@..hatod (már elnézést), ugyanis automata módban 8 megapixelt fog használni, de ez se számít, mert a kép elég zajos, és nem olyan részletteljes mint az iPhone-é. A másik, hogy iPhone-ra a legtöbb alkalmazás ki van dolgozva, és így a kamera is sokkal több lehetőséget kap. (pl a ProCam 2 használatával).
Volt már iPhone-om, azelőtt szintén droidom volt. Az 5S-sem azért cseréltem le, mert amikor megjelent a Sony, akkor ezt tartottam a legjobb telefonnak. Hiba volt. Egyszóval megbántam.
Egy komoly bug (szoftveres), hogyha rányomok az újraindítás gombra, akkor ki-be kapcsolgat a teló. Egy iPhone nem fogja ezt csinálni.
Remélem elég indokot írtam neked.
Bármi kérdésed van még, nyugodtan írj :D
Köszi mindenkinek! :)
És amúgy 17-es válaszoló, nekem is Sony-m van, és ez volt életem legrosszabb döntése, hogy ezt választottam. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!