Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Xperia Z3 vagy iPhone 6?

Xixikeh kérdése:

Sony Xperia Z3 vagy iPhone 6?

Figyelt kérdés
Új telefont szeretnék venni, viszont nem tudok dönteni. Eddig androidos voltam, de mindig is egy Apple készülékre vágytam. Pláne, hogy anyukámnak egy iPhone készüléke van, ami nagyon, nagyon tetszik. Az egész telefon, úgy ahogy van. Igen, simán válasszam az előbbit, de nem tudok elmenni a Sony 20 megapixeles kameráján, a vízállóságán. Ti melyiket vennétek? :)
2015. jún. 27. 14:26
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
14%
Z3, ez nem is kérdés! Olcsóbb, de sokkal jobb, az iPhone-nál kb. 70 %-ban csak a márkanevet kell megfizetni!
2015. jún. 27. 14:35
 2/19 anonim ***** válasza:
74%

iPhone 6

testvérem sonyja fél évig bírta, nekem az iPhoneom idén lesz 4 éves, és tökéletesen működik. lehet, hogy drágább, de nem kell évente cserélni

2015. jún. 27. 14:40
 3/19 anonim ***** válasza:
91%
iPhone 6! Nem győzöm elégszer ismételni, hogy a képminőség NEM FÜGG a megapixelektől! Egy olyan körömpiszoknyi szenzoron még a 10 MPix is túlzás. Az iPhone jobb képeket készít. A vízállóság meg leginkább e-pénisz méregetés kategória. Nem tudom elképzelni azt a helyzetet, amiben szükség lenne rá!
2015. jún. 27. 15:16
 4/19 anonim ***** válasza:
91%
i6, az előttem szóló elmondott mindent
2015. jún. 27. 15:21
 5/19 kérdező.. ***** válasza:
74%
I6
2015. jún. 27. 15:37
 6/19 anonim ***** válasza:
20%

i6

a sony kamerája gagyi, hiába 20 megapixeles.

az iphone 6 még 5 évig fog frissítéseket kapni, a sony meddig? még talán 1? vagy annyi se.

2015. jún. 27. 15:44
 7/19 anonim ***** válasza:
21%

Xperia Z3!!!!!!

hogy miért? mert egy nagyon erős teljesítményű telefon,műszaki adatai alapján szinte csúcs kategóriás.Az iphone 6-nak nagyon gyenge a teljesítménye csak az almáért a hátulján adsz ki pénzt ami belül van az semmit nem ér,egyedül a kamerája nagyon jó meg a rendszer ami rajta van lagg mentes de fele akkora teljesítmény majdnem 2 szer annyiért én nem vennék,fogadd meg a tanácsom mert értek a telefonok teljesítménybeli erejéhez és a Z3 jobb

de te döntesz,ez csak személyes vélemény :)

2015. jún. 27. 17:22
 8/19 anonim ***** válasza:
58%

"Az iphone 6-nak nagyon gyenge a teljesítménye"

neked volt már a kezedben iphone 6? lol.. ekkora baromságot írni xdd

2015. jún. 27. 17:48
 9/19 anonim ***** válasza:
68%
gyenge a teljesitmenye... jezusom ember tudod te mit beszelsz?:D
2015. jún. 27. 17:54
 10/19 anonim ***** válasza:
25%
Tudom, hogy a megapixelek száma nem befolyásolja a képminőséget! A 2 telefon kamerája kb. azonos minőségű képeket csinál, legalábbis nem nagyon vehető észre különbség. Viszont például ugyanazt a képet azonos minőségben, de nagyobb felbontásban és így nagyobb méretben nézni mégiscsak jobb, nem? Ezért írtam, hogy a Sony kamerája jobb!
2015. jún. 27. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!