Honor 6 hálózat probléma?
"Még olyan helyen is, ahol maximumon a gsm hálózati térerő"
Nem csak a térerőtől függ ám a hangminőség. Sőt. Egy agyonterhelt GSM cellában a codec kezelés miatt rosszabb lehet a hangminőség ( mivel HR codec-et kapsz az időrésben, de ezt te úgyse érted és nem is kell értened, fogadd el amit írtam )
"Magasabb frekvencián (wcdma, lte), viszont tökéletesen működik."
Muhaha. Találkoztam én már 1800 Mhzes GSM-mel és 900 Mhz-es 3G vel is ( ez nem ritkaság Magyarországon, de máshol sem ). Honnan tudod, hogy magasabb a frekvencia? Láttad az arfcn-t vagymifene? Esetleg láttad a BCCH-t is ? :) És LTE...Magyarországon történt ez az affér? Magyarországon nincs beszédhívás LTE-n ( nincs VoLTE...még...) Ha tehát szittya magyar földön telefonáltál akkor nem volt ott LTE-en beszédhívás.
"Mi lehet a gond?"
Sok minden. Lehet nem is a telefonod a hibás. Bizony.Az, hogy GSMen tapasztalod csak, ezt erősíti meg. Tudod, hogy lehet erről a legkönnyebben meggyőzödni? Átmész az ország másik végébe ( nem viccelek! ) és akkor talán másik media gateway fogja csinálni a GSM hívásod beszédkódolását.
Ám egyszerűbb ha becsattogsz egy ügyfélszolgálatra és elpanaszolod a problémád. Komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!