Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 4, miért nincs szolgált...

Iphone 4, miért nincs szolgáltatás? Kiírja hogy telenor vagy voda a beállításokba, de mégsincs térerő csak keres majd kiírja hogy nincs szolgáltatás majd újra keres, javítható?

Figyelt kérdés

Vettem egy Iphone 4-et és minden simkártyával azt írja ki hogy nincs szolgáltatás keres pár másodpercig majd nincs szolgáltatás

Mi lehet a baj?

Független a telefon, próbáltam már Cydia-t meg SAMPrefs-t is és akárhogy állítom nem jó

Icloud nem működik azt írja hogy ez a készülék már nem jogosult ingyenes apple id-re vagy valami ilyesmi

Szerelő mennyiért javítaná?

Imei csere megoldható házilag?

Talán az imei csere megoldaná a problémákat

Iphone 4 32GB 7.1.2 (11D257)

Ha valaki tudna árat mondani vagy segíteni annak nagyon örülnék

#szolgáltatás #térerő #iPhone #Cydia #Iphone nincs szolgáltatás hálózat probléma #Iphone 4 nincs térerő
2014. dec. 28. 19:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát én bevinném egy szervízbe, de az biztos, hogy valami nincs rendben és nem beállítási gondról van szó sajnos. Az isamuraiban elég profik, szerintem ott tudnak segíteni!
2014. dec. 28. 21:52
 2/3 bp1985 ***** válasza:
Imei átírása bűncselekmény. Nekem nem érne semmilyen telefon ennyit. Az eredeti tulajdonossal vedd fel a kapcsolatot, ő tud hivatalosan intézni akármit is a telefonnal
2014. dec. 29. 06:22
 3/3 A kérdező kommentje:

Megpróbálok egy szervizt :D

De független a telefon vagy függetlenítve lett vagyis letiltani nem lehet, kivétel ha függetlenítve lett

2014. dec. 29. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!