S Advance mobiltelefonomon frissitettem az androidot kitkat 4.4.4-re de ez nem igazán jött be. Sok benne a hiba mert ugye nem gyári. Az a kérdésem hogy vissza tudom-e valahogy rakni a gyári jelly bean 4.1.2-t?
Igen. Odinnal tudod visszarakni.
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
Tudom soknak tűnik ez mind, de tök egyszerű, meglátod.
Legyenek fent a driverek a gépen, a letöltött fájlok, minden legyen előkészítve, és megy minden simán.
Ha vodás vagy P verziós (NFC -s), akkor gb+jb is kell asszem. Ha független, tés, vagy pannonos, akkor elég az 1 fájlos jb is.
De szerintem vannak használható kitkat romok is. Ha akarod, megpróbálhatod a maclaw féle cm11 -et. Nekem általában ez van fent (mikor nem viszket az ujjam:)), igaz 2014.12.14 -es kiadás, de stabil.
Ha kell, segítek felrakni.
Végülis ugyanúgy kell, mint bármelyik másik romot, gapps csomaggal együtt (ha nfc -s, akkor kell egy teefolder nevezetű valami, ezzel nem foglalkoztam még, mert nekem sima i9070 telóm van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!