Gyári visszaállítás után is fent maradt hiba? (Samsung Galaxy S Advance) 4.1.2 android.
Régebben már többször csináltam visszaállítást, nem volt semmi baj. Viszont most az újratelepítés óta nem bírok tölteni a play store-ból egy bizonyos letöltött adat mennyiség után megakad a programokok letöltése, vagy el se indul, ha esetleg mégis elindul a telepítésnél kifagy. (Nem a telefon fagy le hanem csak a kék csík villog mintha dolgozna).
(Próbáltam azóta újra telepíteni illetve a hard resetet is meg csináltam de továbbra fent áll a probléma).
A neten azt találtam, távolítsam el a google play frissítéseit és a régebbi verzióval próbáljam úgy sem sikerült.
Ezen kívül azt is tapasztaltam, hogy ha fel rakom adatkábelre ott be se olvassa a telefon hogy ftp vagy mtp legyen hiába válsztgatom a telefonon, viszont ha a régebbi manuális usb-t választok megjeleníti a memória kártya illetve a telefon memóriát is de ugyan úgy meg áll a másolás.
Akkor rakd újra a szoftvert manuálisan.
Download módban, Odinnal kell, mint minden samsung esetében.
Nézz utána neten, nem egy nagy cucc.
Vagy felrakhatsz Custom ROMot is, csak az bonyolultabb kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!