Mennyibe kerül egy Samsun Galaxy Note 2? átlagosan.
Figyelt kérdés
Ilyen okos telefont szeretnék, és nem tudom, h a zsebpénzem elég lenne- e r... az interneten kutakodtam, de semmit nem találtam... :/#okostelefon #SamsungGalaxyNote2
2015. jún. 23. 10:33
1/3 anonim válasza:
Ilyet már csak használtan tudsz venni kb
2/3 anonim válasza:
Szerintem keress másikat...a Note 2 már nagyon elavult hardveresen. Nem kapsz már frissítést sem hozzá. Haveromnak van és elege van belőle, mert lassú, lefagy stb. Használtan pedig főleg ne vegyél, ki tudja mennyire kímélte az előző tulaj.
3/3 A kérdező kommentje:
Persze... használtan eszemben sincs venni, ki tudja, h ki és hogyan használta.... köszi a kommenteket!
2015. jún. 23. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!