Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy Tab 2 töltés hiba?

Samsung Galaxy Tab 2 töltés hiba?

Figyelt kérdés

Úgy kezdődött hogy egy reggel a kezembe vettem, és 44%-ról teljesen lemerült 5mp alatt kikapcsolásig. Láttam visszaszámol a töltöttség számláló.

Aztán vissza tudtam kapcsolni, de akkor is hamar merült, de 1-2 órát kibírt full töltéssel.

Amikor töltöttem átvolt húzva az aksi jel, de töltötte.

Tegnap feltöltöttem 100%-ra, félretettem majd ma a kezembe vettem és teljesen le volt merülve.

Ha felteszem a töltőre megjelenik a nagy akkumulátor ikon, megy 1-2 rublikát fel és elsötétül.

Mit lehet vele csinálni? Itt is sok pontosan ugyanilyen kérdés van, szóval lehet hogy típus hiba?

Ha elromlott valami, akkor aksi, töltő vagy az alaplap? Vagy más?

2015. jún. 22. 21:35
 1/1 anonim ***** válasza:
én megpróbálnék egy gyári visszaállítást. ha nem megy akkor szerviz. valószínűleg az aksival lesz a gond.
2015. jún. 22. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!