Iphone 5S vagy One Plus One? Illetve megéri Ebay-ről telefont rendelni?
A One Plus One méretébe és belsőjébe szerettem bele nagyon, viszont ami hatalmas mínusz pont, ezáltal nagy pluspont az Iphone-nak, hogy arra nincsenek hátlapok, maximum egyszínűek. Iphone-ra meg amit csak el tudok képzelni, mindenféle hátlap létezik. Oké, van akinek ez nem számít, de nekem elképesztően sokat számít. Az IOS-hez nem értek, soha nem volt még Iphone-om, van annyira jó, mint a másik telefon procija, meg egyebei? Az alapdolgokon túl netezésre, filmnézésre és játékra használnám (FIFA, Sims, Kim K. Hollywood szintű játékokra). Utálom a kisképernyős telefonokat, többek között ezért is tetszett meg nagyon a kínai, és ezért nem rajongtam túlzottan az Iphone-okért eddig. Viszont a hátlapok... Szerintetek melyiket válasszam?
Illetve. A One Plus One-t nem is nagyon lehet máshonnan beszerezni, a Iphone-t meg csak kétszer annyiért. Megéri eBay-ről telefont rendelni? Rengeteg dolgot szoktam onnan rendelni, de azok ruhák meg ilyenek... félek, hogy valami baj lenne a telefonnal. Nem valami hamisítványt küldenek? Illetve nincs rá garancia, vagy ha van is, az is kínában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!