Vásároltatok már a GSMvolról telefont?
Szeretnék telefont venni és a GSM-vonalnál a legolcsóbb csak kicsit fura,hogy itt ennyivel olcsóbb.
Szóval akkor ez megbízható bolt vagy nem?
Nem megbízható, mivel áfacsaló bolt, nem kapsz rendes garanciát, ahogy a tartozékokat sem kapod meg, az sem ritka, hogy német mobilt kaosz, magyar nyelv nélkül.Az is előfordul, hogy szoftveresen van a mobil függetlenítve, ha frissíted, visszazár.
Inkább vásárolj egy kicsit drágábban, de ne bűnözőktől
Az első válaszoló jó lenne, ha törölné innen a rágalmazó írását. Amennyiben áfacsaló lenne a bolt, már régen nem működne. Átvilágították már őket, és nem észleltek a hatóságok semmi rendelleneset, tehát törvényes keretek között működnek.
Én vásároltam már tőlük, a készülékkel semmi probléma nem volt, azóta is jól működik. Azoknak a célja a GSMvonal lejáratása, akik szintén árulnak mobiltelefonokat, és nem tetszik nekik az, hogy a konkurencia (jelen esetben a GSMvonal) olcsóbban adja a készülékeket, mint ők. Sajnos sok tudatlan ember bedől a hamis vádaknak, és elhiszi, hogy szürkeimportos, áfacsaló az üzlet, ami, mint már leírtam, NEM igaz! A GSMvonal megbízható bolt minősítést is kapott. Kell ennél több?
Én csak most azt nem értem, hogy akkor nekik mi a nyereség ezen?
Mert utána olvasgattam kicsit és valóban kapott minősítést, hogy jó bolt.
De valahogy ezt nem vágom most
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!