Windows vagy Android?
Melyik mellett döntenél és miért?
(Annyira elegem van már az androidos telefonomból, hogy következőnek Windowsost szeretnék, ezért érdekelne a ti véleményetek is.)
Ha nincs sok pénzed akkor WP.
Ha sok pénzed van akkor IOS.
Ha pedig android kell akkor csak stock android.
Windows is jó, csak a Lumia 520 ami nekem van, nem adta át az igazi élményt. Jóféle a Lumia, csak sajnos nem nekem.
Újra váltottam androidra, Motorola Moto G2-re.
Szia!
Nekem is androidos volt eddig.
Eredetileg azért választottam azt, "mert ahhoz bármilyen alkalmazás hamar elérhető, míg a WP-ra sokkal később, vagy nem."
Aztán rájöttem, hogy nekem nem is kell olyan alkalmazás, ami ne lenne elérhető WP-ra.
Az viszont elsődleges volt számomra, hogy a rendszer ne fagyjon, lassuljon be egy idő után.
Mivel iOS-re nincs pénzem, így WP-ra váltottam.
NAGYON jó döntés volt.
A Windows rendszer stabil, gyors, ezért megbízható.
Eddig nem ütköztem olyan akadályba, hogy ne találtam volna nekem kellő app-ot rá.
Ha ez számít valamit: felnőtt vagyok, és értelmes dolgokra használom a készüléket. Nem azt nézem hogy milyen játékok futnak rajta, vagy a legdivatosabb app rajta legyen... :)
Android:Nem olcsót kell venni belöle és ez is lehet stabil.
Olyan mint a gépeken a Windows.Nem azért használják az emberek mert hú de jó hanem azért mert az az elterjetebb és arra van több alkalmazás.Személyre szabható.
WP:Kevés még rá az alkalmazás.De kaphatsz olcsobban is használható,stabil készüléket.Kezd egyre elterjetebbé válni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!