Nagyon ciki ha egy férfi ezüst színű Iphone készüléket használ?
Figyelt kérdés
A napokban vettem egy Iphone 5s okostelefont ezüst színben, a hátlapja ezüst viszont az eleje fehér. A családtagok szerint nem illik egy férfihoz a fehér teló. Nekem a többi szín nem jött be. Mit gondoltok?2015. jún. 19. 20:08
1/10 anonim válasza:
Nem tök mindegy? Ez legyen a legkisebb problémád, ha nem tetszik, hogy szólnak érte, vegyél színes üvegfóliát és egy tokot rá.
2/10 anonim válasza:
Neked tetszik? Ez a lényeg, a többiekkel ne foglalkozz. Az előző telefonom fémházas volt, ezüst vagy fekete színben lehetett megvenni. A netes vélemények alapján ezüst színűt választottam, mert azon egyből látszik, hogy fém. A második naptól már feketét akartam, mégis maradt ezüst. Másfél év után lett elegem, vettem fekete házat az eBay-ről és kicseréltem. Tetszett az ezüst is, de mégsem annyira mint a fekete. Másfél év használat alatt eszembe nem jutott azon gondolkodni, hogy mennyire ciki az ezüst szín.
3/10 anonim válasza:
Nekem is a fehér tetszik. Sokkal jobban néz ki mint a fekete. Ha neked tetszik, akkor miért lenne ciki? Ha pink lenne még megérteném....az már az. De könyörgöm, ez egy fehér-ezüst színű telefon, ez nem nőies.
4/10 anonim válasza:
Nekem is fehérben tetszenek jobban a telefonok. Szerintem SOKKAL szebbek mint akármelyik színben. Egyébként is unisex szín a fehér, nem értem miért kellett leszóljanak.
17/F
5/10 anonim válasza:
egyaltalan nem gaz, sztem qrvajo :D arany szinben viszont undorito szerintem :D
6/10 anonim válasza:
Neked tetszik? Igen? Az a lényeg.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a véleményt, nekem nagyon tetszik az ezüst Iphone. Rájöttem közben, hogy az irigység szól másokból talán. Ment a zöld kezecske a válaszokért mindenkinek! :D
2015. jún. 20. 10:26
8/10 anonim válasza:
Megmondom őszintén, nekem nem is tetszenek feketében a telefonok, semmi egyediség nincs bennük. Az ezüst nagyon gyönyörű,férfinak és nőnek is :) sok pasinak van ilyen, szóval ezen tényleg ne aggódj.
9/10 anonim válasza:
Talán azért tetszik a többségnek a fehér szín, mert a termékeknél a luxust jelzi. Majdnem mindenki szemében többet ér egy fehér Lexus, Volkswagen, vagy Opel, mint feketében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!