HTC HD2? Vegyem? Velemenyek?
Figyelt kérdés
gondolkozom hogy vegyek-e de, nem tudom biztosan...iphone 3gs utan vennem, tapasztalatok?2010. márc. 1. 13:09
1/8 anonim válasza:
vegyed:D ...nagyon jó,masszív teló. viszont ha ebben az árkategóriában gondolkozol,akkor érdemes a google nexus one-t is megfontolnod,az android os miatt. de ha neked nem ez számít,akkor a hd2 a windows mobile-al se rossz. Próbáltam nem fagyott,jól működött,és iszonyat jó a felbontás,megéri.
2/8 anonim válasza:
Tényleg jó telefon, és a Google Nexus One is tényleg jó, ha már az előző említette.
ajjfónnál ezerszer jobban megéri
3/8 A kérdező kommentje:
igen nem kellett sok ido hogy rajojjek, az iphone elegge nagy lehuzas, mert ha egy normalis gps programot akarsz, minek fizess 100 dollart.....steve jobs inkabb halt volna meg hasnyalmirigyben, minthogy sok embert verjen at:/ holnap jon a telo, mar nagyon varom, es koszi a valaszokat:)
2010. márc. 1. 23:31
5/8 A kérdező kommentje:
hd2:)
2010. márc. 5. 20:48
7/8 anonim válasza:
Én is lassan telóvásárlás előtt állok, és HD2 és Nexus One közül lesz majd nehéz választanom.
8/8 A kérdező kommentje:
a htcmban van multitouch, es nagyobba kepernyo, es ez a windowsmobile kivetelesen imressziv:)
2010. márc. 7. 23:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!