Melyik telefont vegyem?
Figyelt kérdés
LG KP502 vagy Apple iPhone 4S?2011. nov. 15. 20:11
2/8 anonim válasza:
Atya Isten!
neked sztem elég lesz az LG is ha ilyeneket kérdezel!
3/8 anonim válasza:
azz szépp látom te aztán értesz a telefonokhoz ilyen kérdést-.- ez kb.minthogy meiket válaszam a bmw x6 -os vagy a trabantot
4/8 anonim válasza:
sztem ti nem vágjátok, hogy ez csak unatkozik...az ilyeneket jelenteni kéne és kidobni az oldalról..:D
5/8 A kérdező kommentje:
Csak nagyon tetszik a KP 502, nem kell egyből jelenteni. De miért jobb az Apple?
2011. nov. 17. 07:24
6/8 anonim válasza:
te tényleg hülye vagy? azt kérdezed hogy miben jobb? menj a f*szba :D neked egy sima telefonon is tökéletes lenne sőt ha 4et vennél is csak menőzésből vennél.
7/8 anonim válasza:
csak hülyéskedik szerintem. Főleg mert van egy jó 200000-es árkülönbség úgyhogy nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!