Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lidlben kapható silver crest...

Lidlben kapható silver crest power bankot érdemes venni? Az ilyen napelemes plusz usb-ről tölthető kombónál, ha a telefont töltöm közben a napenergiával folyammatosan töltődik vissza a power bank is?

Figyelt kérdés
vagy csak akkor töltödik napenergiával,ha nem töltök telefont ,és természetesen napon van a power bank

#Power Bank #nokia 1020 lumia
2015. jún. 18. 16:32
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
persze ha leveszem a töltőről akkor megnyomva az on6off gombot a z 5v jelző fény is világit
2015. jún. 23. 21:25
 22/26 anonim válasza:
Vettem én is ilyet, 2000 mah-s akksival rendelkező Lenovo A536-os telefonom van, és nem esküszöm meg rá mert még nem sokat használtam, de úgy rémlik, hogy 50 %-ot se tudott rá tölteni, mikor minden ledje égett tehát fullon volt. Ez azért elég sovány. Napelemmel elég lassan töltődik, 1 nap sem elég neki. További problémát vet fel, hogy bár ha itthon töltöm bent nincs 22-25 foknál melegebb, a SilverCrest nyilván felforrósodik a napfénytől rendesen. Elvileg kerülni kellene a magas hőmérsékletet. De így hogyan? Akkor értelmét veszti az egész. Egyébként nagyon minőségi cuccnak tűnik, de olcsón vettem, 4000 ft-ért, bár szerintem nem is ér többet. Hogy újra vennék-e ezek tudatában? Ez egy jó kérdés... Elvileg 3 év gari van rá, ami hihetetlen. Várom mások tapasztalatait is!
2016. jún. 18. 09:35
 23/26 anonim válasza:
Én 2 napja vettem egy ilyen terméket. Azt írja a leírásban, hogy 45 fokos melegnél ne legyen magasabb hőmérsékleten. Az állandó napon pedig biztosan melegebb van mint 45 fok. 2 órája van a napon. Mikor kitettem a silver crest-et akkor 1-es led világított. És most 2 óra múlva is csak az első világít :( De ha nem a tűző napra teszed ki akkor miért nap elemes töltő a neve???
2016. jún. 22. 18:44
 24/26 anonim válasza:

22-es vagyok. Már lehet, hogy megbántam. Hiába napelemes, szinte semmit nem tölt, annyit ér, mint halottnak a csók.

Kb. 3-4 napon keresztül napsütésben utolsó előtti csíkig felment. Majd még ugyanennyi nap kellett, hogy a maradék 1 csíkkal teljes legyen a töltöttsége. Tehát legalább 1 hét, mire napon feltöltődik, ami valóságban nem 22-30 óra, ahogy a tájékoztatóban írják, hanem legalább 80 óra. Arról nem is beszélve, hogy a teljesen feltöltött powerbank 2200 mah órás kapacítása ellenére a 2000 mah-s telefonakksimra 70 %-ot tudott tölteni úgy, hogy azt addig nem használtam (ergo nem húzhattam le a töltöttségéből). Jó mi?

2016. júl. 6. 08:05
 25/26 anonim ***** válasza:

Jó hogy megtaláltam ezt a topicot. Most megint van a LIDL be 4000 Ft ért ilyen aksi, de ezek alapján én nem fogok venni. Ha a ti 2000 mAh-s aksitokon 40%-ot tölt akkor a 4100 asomon 20% ot fog... és 1 napig kell a napon lennie, hogy feltöltsön (ami inkább 2 nap, mivel éjjel ugye nincs nap). Ez teljesen szar... Egyébként én azt sem értem, hogy hogy találták ki ezt a napelemes Power Bankot. Csomó helyen írják, hogy a Lithium aksinak egyáltalán nem tesz jót, ha nagy melegbe van. Na most egy napelemes aksit, hogy tölts fel úgy hogy ne tedd ki nagy melegnek ...

Azért ha még olvassa közületek valaki megnyugtathatna, hogy biztosan jól döntök-e, ha kihagyom.

Köszi!

2017. jún. 15. 21:06
 26/26 anonim válasza:
Én most vettem kb egy hete . 5000 mah kapacitású a mostani . Hát a napelem részét csap pár órára teszteltem , de egy csíkot sem ment feljebb , de legalább jó forró lett . Két csíkra volt feltöltve , mikor rátettem a telefonomat ami már nem kapcsolt be . 2600 mah s akksia van 62 százalékra nyomta fel . 4000 ft ért szerintem jó vétel , de a napelem része az nem dob sokat az értékén .
2019. jún. 17. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!