Lidlben kapható silver crest power bankot érdemes venni? Az ilyen napelemes plusz usb-ről tölthető kombónál, ha a telefont töltöm közben a napenergiával folyammatosan töltődik vissza a power bank is?
22-es vagyok. Már lehet, hogy megbántam. Hiába napelemes, szinte semmit nem tölt, annyit ér, mint halottnak a csók.
Kb. 3-4 napon keresztül napsütésben utolsó előtti csíkig felment. Majd még ugyanennyi nap kellett, hogy a maradék 1 csíkkal teljes legyen a töltöttsége. Tehát legalább 1 hét, mire napon feltöltődik, ami valóságban nem 22-30 óra, ahogy a tájékoztatóban írják, hanem legalább 80 óra. Arról nem is beszélve, hogy a teljesen feltöltött powerbank 2200 mah órás kapacítása ellenére a 2000 mah-s telefonakksimra 70 %-ot tudott tölteni úgy, hogy azt addig nem használtam (ergo nem húzhattam le a töltöttségéből). Jó mi?
Jó hogy megtaláltam ezt a topicot. Most megint van a LIDL be 4000 Ft ért ilyen aksi, de ezek alapján én nem fogok venni. Ha a ti 2000 mAh-s aksitokon 40%-ot tölt akkor a 4100 asomon 20% ot fog... és 1 napig kell a napon lennie, hogy feltöltsön (ami inkább 2 nap, mivel éjjel ugye nincs nap). Ez teljesen szar... Egyébként én azt sem értem, hogy hogy találták ki ezt a napelemes Power Bankot. Csomó helyen írják, hogy a Lithium aksinak egyáltalán nem tesz jót, ha nagy melegbe van. Na most egy napelemes aksit, hogy tölts fel úgy hogy ne tedd ki nagy melegnek ...
Azért ha még olvassa közületek valaki megnyugtathatna, hogy biztosan jól döntök-e, ha kihagyom.
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!