Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lidlben kapható silver crest...

Lidlben kapható silver crest power bankot érdemes venni? Az ilyen napelemes plusz usb-ről tölthető kombónál, ha a telefont töltöm közben a napenergiával folyammatosan töltődik vissza a power bank is?

Figyelt kérdés
vagy csak akkor töltödik napenergiával,ha nem töltök telefont ,és természetesen napon van a power bank

#Power Bank #nokia 1020 lumia
2015. jún. 18. 16:32
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
megvettem ezt a lidleset most már csak kíváncsiságból is.ízlésesnek izléses ,a külseje az tény! de az én nokia 1020 telómba 40%-ot tudott csak produkálni pedig a silvercrest töltőt elötte 100%-ra töltöttem.nos a fennt leirt válaszokból most már nem tudom eldönteni,h én fogok mellé mindig a töltőtökkel,vagy a telefon tipusom miatt,vagy miért csak ennyit tudok kipréselni a külső akksikból.
2015. jún. 20. 23:00
 12/26 A kérdező kommentje:
amúgy az én leirásomban naopon 22-30 órás a feltöltödés idő van irva
2015. jún. 20. 23:02
 13/26 A kérdező kommentje:
mivel garanciás a töltő esetleg vigyem vissza? bár nem hiszem,vagy nem tudom ez elegendő ok-e h csak 40%-ot tölt?lehet az én telom miatt van,és akkor bármennyit is cserélnék a külső akksit akkor is ennyit produkána?
2015. jún. 20. 23:05
 14/26 anonim ***** válasza:
a samsungos vagyok. Nekem egy év után simán kicserélték a Lidlben. Ugyanaz a probléma volt hónapokig, hogy nem töltött. A kicserélt darab csak egy hete van nálam, de már töltöttem vele tablettet és samsung S3-t is.
2015. jún. 21. 11:44
 15/26 A kérdező kommentje:

igazából nekem töltöte a telómat. de csak 40%-ot ,és utána a silver crest lemerült ,és ezért nem töltötte tovább. pedig úgy kezdtem mega töltést,h 100%ra volt töltve a silver crest. mondjuk a telefonom meg 10%-ra merülve ,de ez nem hiszem ,h sokat jelentene. ma megpróbáltam egy 1700 mAh

Akkumulátor kapacitású sony E1 telefont tölteni a silvercrestel. nos ebbe kb 70-80%-ot töltött majd megint lemerült. akkor ez már garanciás dolognak felfogható?

2015. jún. 21. 20:52
 16/26 A kérdező kommentje:
amúgy a blokkot, a töltöt csomagolását,meg tartozékokat beviszem és elmondom ezt a problémát elküldik bevizsgálni h mi lehet a baj? vagy rögtön cserélik,esetleg ha nincs csere készülék pénz vissza fizetésre számitsak?
2015. jún. 21. 20:54
 17/26 anonim ***** válasza:
nekem azonnal kicserélték, csak a blokkra írták rá, hogy csere. Nem vizsgáltak azok semmit.
2015. jún. 22. 12:41
 18/26 A kérdező kommentje:
az is érdekelne,ha napenergia az a teljesen lemerült silver crestet is képes feltölteni,vagy mondjuk 50%-nak alapból kell lennie a vésztöltő állapotának.csak azért mert ma nap érte amig csak lehetet. de ahogy az ellenőrző gombal megnéztem olyan mintha semmit se töltött volna bele.
2015. jún. 23. 00:03
 19/26 anonim ***** válasza:
samsungos vagyok. A teljesen lemerült akkumulátor káros, éppúgy mint a telefon akkumulátorára. Valószínűleg gyengébb a napsütés, mert nálam sem tölt megfelelően. Én 25%- alá nem szoktam meríteni, de a hónap elején magától feltöltődött 25 ről 80 ra egy nap alatt. Nem szabad, hogy a nap nagyon felmelegítse a napelemet, de az sem jó, ha teljesen árnyékban van.
2015. jún. 23. 07:29
 20/26 A kérdező kommentje:
ugye csak annak a 4 lednek kell világitania ami25%-100% ig tart? ha teljesen fel van töltve.ma újra ráraktam a töltőre,mivel nap nem igazán akart sütni. aztán még adok neki egy esélyt hátha nem csak 40%-ra tölti a nokiámat igy fullra töltve a vészakksi
2015. jún. 23. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!