Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Folyamatosan lefagy az iphone-...

Folyamatosan lefagy az iphone-om. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Iphone 4-em van. Eddig kitűnően működött. 3 napja viszont sokszor lefagy. Nem reagál semmire: fekete a képernyő, ha hívnak a hívónak kicsörög, viszont nekem semmit nem csinál, ébresztő nem szólal meg...egyszerűen se kép, se hang. Életre tudom kelteni, ha a home gombot és a bekapcs. gombot folyamatosan nyomom vagy 20 mp-ig, de félóra múlva már megint kezdi. Tegnap megpróbáltam, hogy visszaállítom a gyári beállításokat iTunes-ban, de ma délután már megint lefagyott. Volt valakinek hasonló? Mit csináljak vele?

Előre is köszi a válaszokat!

2015. jún. 18. 15:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Valószínűleg valami egyéb problémája van. 3 éves készüléknél már nagyon sok hardveres hiba előjöhet. A repedt, sérült alaplap pl csinál ilyen hibákat. Nem ejtetted le, vagy ültél rá?
2015. jún. 18. 22:14
 12/20 anonim ***** válasza:
53%
nem a régi iosra vannak már optimalizálva a dolgok.. ilyen egyszerű... ez nem hardveres hiba.... hiába iphone, nem tart örökké
2015. jún. 18. 22:18
 13/20 A kérdező kommentje:

Előbb megint önkívületi állapotba került a drága :)) ráraktam gépre, kipróbálni mit csinál. Ezt a hibakódót írta ki: 0xE000084 Már nincs erőm ezzel foglalkozni, majd reggel megnézem mi lehet ez.

Ha ez valóban így van, az nagyon bosszantó, és még csak tenni se tudunk ellene, mi halandó emberek :) Egyébként a tiéd és a kollégáidé is 4-es?

Semmi, de semmi ütközés nem volt.. Egyszer ejtettem el, akkor elő- hátlap csere kellett, de ez már egy éve volt.

Pedig sajnálok tőle megválni..jelenleg pénzem sem lenne egy hasonló telefonra :(

2015. jún. 18. 22:42
 14/20 anonim ***** válasza:
53%
Ha olcsón akarsz új telefont... Akkor mindenképpen egy Lumiát nézz majd. Visszakapod az ios stabilitását és gyorsaságát ha már hozzászoktál.
2015. jún. 18. 22:54
 15/20 anonim ***** válasza:
ha esetleg úgy döntesz, veszel egy újat, akkor én is valamilyen Lumiát ajánlok. nekem 535-öm van, ami alsókategória, de nagyon gyors, eddig még egyszer sem fagyott le. vagy a középkategóriából a 640, 735, a felsőből a 830, 930-at tudom ajánlani
2015. jún. 20. 12:48
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, aki segített :) Úgy néz ki jövőhéten megyek telefont venni :(
2015. jún. 20. 14:12
 17/20 anonim ***** válasza:
58%
de tenyleg, csak lumiat :D ha olcson veszel
2015. jún. 20. 14:13
 18/20 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2015. jún. 20. 18:46
 19/20 anonim ***** válasza:
Adatokat mentsd le, régi készüléket tedd vissza gyári állapotba. ... Készülékcserét csinálsz?
2015. jún. 21. 11:35
 20/20 A kérdező kommentje:
Azzal kezdtem, hogy lementettem mindent és visszaállítottam gyárira..tegnap reggel mégegyszer reseteltem. Érdekes, azóta semmi baj nincs vele, de nagyon nem bízom már benne. :) Igen, jövőhéten ahogy lesz egy kis időm érdeklődök a vodában
2015. jún. 21. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!