Folyamatosan lefagy az iphone-om. Mit tegyek?
Sziasztok! Iphone 4-em van. Eddig kitűnően működött. 3 napja viszont sokszor lefagy. Nem reagál semmire: fekete a képernyő, ha hívnak a hívónak kicsörög, viszont nekem semmit nem csinál, ébresztő nem szólal meg...egyszerűen se kép, se hang. Életre tudom kelteni, ha a home gombot és a bekapcs. gombot folyamatosan nyomom vagy 20 mp-ig, de félóra múlva már megint kezdi. Tegnap megpróbáltam, hogy visszaállítom a gyári beállításokat iTunes-ban, de ma délután már megint lefagyott. Volt valakinek hasonló? Mit csináljak vele?
Előre is köszi a válaszokat!
Előbb megint önkívületi állapotba került a drága :)) ráraktam gépre, kipróbálni mit csinál. Ezt a hibakódót írta ki: 0xE000084 Már nincs erőm ezzel foglalkozni, majd reggel megnézem mi lehet ez.
Ha ez valóban így van, az nagyon bosszantó, és még csak tenni se tudunk ellene, mi halandó emberek :) Egyébként a tiéd és a kollégáidé is 4-es?
Semmi, de semmi ütközés nem volt.. Egyszer ejtettem el, akkor elő- hátlap csere kellett, de ez már egy éve volt.
Pedig sajnálok tőle megválni..jelenleg pénzem sem lenne egy hasonló telefonra :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!