Folyamatosan lefagy az iphone-om. Mit tegyek?
Sziasztok! Iphone 4-em van. Eddig kitűnően működött. 3 napja viszont sokszor lefagy. Nem reagál semmire: fekete a képernyő, ha hívnak a hívónak kicsörög, viszont nekem semmit nem csinál, ébresztő nem szólal meg...egyszerűen se kép, se hang. Életre tudom kelteni, ha a home gombot és a bekapcs. gombot folyamatosan nyomom vagy 20 mp-ig, de félóra múlva már megint kezdi. Tegnap megpróbáltam, hogy visszaállítom a gyári beállításokat iTunes-ban, de ma délután már megint lefagyott. Volt valakinek hasonló? Mit csináljak vele?
Előre is köszi a válaszokat!
Tudod sajnálattal mondom hogy a kedves Apple valószinüleg olyan frissitéseket tesz a telódra a tudtod nélkül hogy szándékosan leherhelje, lefagyjon. Na látod ezért utáltam meg az iPhonet mert még a régi sz4r Samsung galaxy mini is hibátlanul müködik. Már több embertől hallottam ezt a panasz. Ez azért van: Vedd meg használd, elromlott? vegyél újat. Helyedbe megpróbálnék egy hard resetet, keress rá hogy kell bemenni az iPhone RECOVERY menüjébe(ha egyátalán van neki olyan) Hard reset általában segit
Remélem segitettem :D
Ez a hard reset ugyanaz, amit tegnap én csináltam, csak nem tudtam, hogy így hívják. :D
Azért, ha van bármi egyéb ötlet, szivesen fogadom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!