Netezésre alkalmas okostelefon?
IOS vagy stock android.Vagyis ha stabil androidot akarsz akkor nexus 5.
Ha a pénz nem számít akkor iphone 6.
'Nagy uzemido': ez akar el is felejtheted, barmelyik keszuleket is akarod. A nethasznalat (mindegy h. wifi vagy mobilnet), es a skype rettenetesen meritik az akkumulatort. Ha olvasni, levelezni kell, akkor tablet lesz a te baratod, nem telefon.
iOS-t csakis azert nem ajanlom, mert Androidos keszulekbol ezerfele van (meretre, tudasra, stb.), iOS-en meg van a draga iPhone, a dragabb iPhone, meg a legdragabb iPhone.
Pár eldöntető kérdés:
- Mekkora legyen a képernyője 4"-6,5"
- Mennyit szánsz rá (20-270e)
- strapabíróbb v. elegánsabb (sérülékenyebb) kivitelű legyen
- mennyire fontos az kamerák minősége (első, hátsó)
Én elegáns telefonnak Sony Xperia Z2-t használok, bulitelefonnak Xperia M-et (már lefutott strapabíró vas), viszont órákig tartó használatra már minimum 7"-os tabletem.
Akkor ideje váltanod egy valódi stabil androidra.Ezért ajánlom a nexus 6-t vagy nexus 5-t ami sosem fog laggolni vagy OnePlusOne-t.
Helyedbe én megvárnám az ősszel megjelenő nexusokat amin bemutatják az android M-t.Na azt lesz érdemes igazán megvenni.
Z1 tök jó telefon (erős vas, szép külső, jó fényképező). Tedd rá legújabb 14.5.A.0.270 firmware-t (ha telefonos OTA frissítésként, Sony PC Companionban még nem látod, akkor innen: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!