Nokia Lumia 520 alkalmas internetezésre?
Figyelt kérdés
(jól fut rajta a böngésző...?)2014. okt. 3. 18:11
1/7 anonim válasza:
XD persze hogy alkalmas rá :'D
Alapból Internet Explorer van rajta, de szerintem elég gyors ahhoz képest mint amilyen az XP-n volt (De hát hol van az már :P) Van még rá UC Browser, és OPERA. Lehet válogatni, de szerintem az IE is tökéletes mindenre :D
2/7 anonim válasza:
Bár mondjuk attól is függ mire használod !!!
Facebook pl nálam eltart 10 másodpercig is mire összeszedi magát, youtube-nak elég kettő is. Gyakorikérdések kb 3, a google meg 1 ... változatos, ezt így nem lehet megmondani.
3/7 anonim válasza:
Letölthetsz hozzá Chrome-ot, vagy Firefoxot is. Én a Foxot használom, mert azt szoktam meg. A nyitóoldalra ki tudod tenni a kedvenceket.
4/7 anonim válasza:
Mesélj még, hogy használsz Windows Phone-on Firefoxot vagy Chrome-ot :)
5/7 anonim válasza:
WP-re úgy van Firefox meg Chrome, ahogy én egy afrikai bennszülött vagyok.
Olyan van aminek a logója, és a kinézete olyan, de hivatalos alkalmazás nincs ! Ne hülyítsük az embereket !
6/7 anonim válasza:
nincs erre Firefox meg Chrome :))
7/7 anonim válasza:
Nekem van Chrome es Google Chrome is (8.1)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!