Melyik bírja tovább akadás/fagyás nélkül? Windows Phone (Nokiák) VS iOS (iPhonek)
Figyelt kérdés
Nem venni akarok, hanem kiváncsiságból kérdezem. Mert mindenki ezt-azt mondja, hogy nagyon stabilak, nem akadnak, nem fagynak... stb. :D
VÉGSŐ CSAPÁS! :D
2015. jún. 17. 20:49
11/14 anonim válasza:
visszavonom az újraindításokat is már.. ma jött szoftverfrissítés ami ezeket fixálta.. ;) :D
12/14 anonim válasza:
Amíg WP7-es telefonom volt, azt gyakorlatilag lehetetlen volt megakasztani. A WP8 már sajnos rosszabb. Pár frissítés és vagy 100 alkalmazás telepítése óta gyakoriak az akadások, ritkán le is fagy a készülék. De bőven vállalható. Androidnál biztosan jobb.
13/14 anonim válasza:
Lefagyni nem fagy le...de nem legyünk ennyire naívak..nyilván nem csak nekem van az hogy ...betöltés...folytatás..szöveg egy pár mp.ig..ami néha már zavaró tud lenni..Nekem is lumiám van de annyira nem vagyok elfogult hogy tökéletesen akadás/fagyás mentes telefonnak állítsam be..
14/14 anonim válasza:
meeg mindig jobb 1-2mp toltes egy alsokategorias telefon eseteben mint a fagyas.. na mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!