Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik bírja tovább akadás/fag...

Melyik bírja tovább akadás/fagyás nélkül? Windows Phone (Nokiák) VS iOS (iPhonek)

Figyelt kérdés

Nem venni akarok, hanem kiváncsiságból kérdezem. Mert mindenki ezt-azt mondja, hogy nagyon stabilak, nem akadnak, nem fagynak... stb. :D

VÉGSŐ CSAPÁS! :D

2015. jún. 17. 20:49
1 2
 1/14 bithorlo válasza:

Az első nokiám (wp) a 2 év alatt 2 alkalommal fagyott le.

Akadni egyszer sem akadt.

A mostani wp nokiám néha lagol, illetve az új Időkép oldalon lefagy, de csak ott, Sehol máshol nem.

2015. jún. 17. 20:58
 2/14 kérdező.. ***** válasza:

Mindkettő egyforma.Mindekettőnél előfordulhat fagyás.

Csodálkozom,hogy az androidot nem vontad bele a kérdésbe.

2015. jún. 17. 21:02
 3/14 A kérdező kommentje:
Mert androidról sok fagyás panasz hangzik. De gondolom csak a nexus (stock android) van wp és ios szinten.
2015. jún. 17. 21:07
 4/14 anonim ***** válasza:
64%

lassan 4 honapja van 535om... a hivatalos rendszerrel egyszer sem fagyott le, egyedul az Insider Preview-os gdr2-vel indult ujra vagy 2x,a hardver gyengesegebol adodoan vannak mikrolaggok izmosabb jatekokban, de egy 30ezres telefontol nem is varom el h minden jatekot vigyen full akadasmentesen, igy is millioszor jobban van optimalizalva a rendszer es az alkalmazasok nagy resze, mint az ilyen arkategoriaju androidos telefonokon...barki barmit mond, hasznaljon egymas utan egy e4-et es mondjuk egy ilyen telefont aztan meglatja mirol beszelek... nem is erzem hogy egy erosen olcso telefonom van :D

igazabol viszont az ios-t egy kicsivel jobbnak tartom az alkalmazasok mennyisege es minosege miatt, de jelentos javulasnak indult mar a wps aruhaz is :) ha valaki csucskategorias keszuleket szeretne venni, nemtudnam se az iost se a wpt egyertelmuen ajanlani... amelyiknek jobban tetszik a kezelofelulete... :D

2015. jún. 17. 21:16
 5/14 kérdező.. ***** válasza:
Igen androidból csak nexus és a közel stock androidos telefonokat lehet összehasonlítani egy wp-vel vagy ios-al.
2015. jún. 17. 21:21
 6/14 anonim ***** válasza:

nekem van csúcs wp-m és csúcs iphone-om is

utóbbi sose fagy, sose akad

wp sajnos akad, néha fagy is, főleg a portolt app-ok fagynak

2015. jún. 18. 01:37
 7/14 anonim ***** válasza:
64%
viszont ez szerintem nem az oprendszer hibajabol ered hanem az app hanyag fejlesztesebol
2015. jún. 18. 02:06
 8/14 A kérdező kommentje:

Egyébként nővéremnek is van lumia 530-ja, és egyszer már lecserélte androidosra, mert fényképezések után mindig lefagy, ujraindult neki.. de később visszacserélte lumiára.

-----------------------------------------

Tehát akkor ios jobban bírja akadás, fagyás nélkül?

2015. jún. 18. 09:33
 9/14 anonim ***** válasza:
szivjon le aki lepontozta a tapasztalatot, kossz
2015. jún. 18. 10:07
 10/14 kovixxl ***** válasza:
Nekem egy éve van lumia 520-om, és mg egyszer sem fagyott le. Melesleg én androidosról váltottam wp 8-ra. Nekem nagyon bejön a wp. Fele annyiért 2x olyan jó telefon mint a régi.
2015. jún. 18. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!