LG G2 vagy LG G3?

Figyelt kérdés

Rengeteg véleményt olvastam már az interneten, de szeretnék személyes véleményeket is kapni.

Előre is köszönöm a választ!

2015. jún. 17. 20:06
 1/9 kérdező.. ***** válasza:

Szerintem már nem éri meg G2-t venni,mivel nem hiszem,hogy megkapja az android M-t.G3-t meg a túl erős kijelző miatt nem vennék és a laggja miatt.

Hát nehéz kérdés.Csak ez a 2 telefon jöhet számításba?Ha igen akkor a g2-t venném.

2015. jún. 17. 20:11
 2/9 A kérdező kommentje:
Valamiért ezt a kettőt néztem ki, másfélében nem gondolkodtam. Voltaképpen nem csak ez a kettő jöhet szóba, csak nem nagyon tudom, milyen legyen..
2015. jún. 17. 20:39
 3/9 kérdező.. ***** válasza:
Nexus 5/OnePlusOne/Moto X 2014/Lumia 930-t jobban megéri venni.
2015. jún. 17. 20:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Igaza van az utolsónak. Én Nexus 5 vagy Nexus 6-ot venném.
2015. jún. 17. 20:46
 5/9 anonim válasza:
100%
Nekem G3-am van egy lagg nem volt, Az UHD panel nagyon üt, és a telefon is nagyon jó, jól össze van rakva. kamera i szépen fotóz, a rendszer is stabil. Jobb sokkal a g2 nél,
2015. jún. 17. 20:46
 6/9 anonim ***** válasza:

#5 az nem egy UHD panel....egy QHD.

A kettő közül inkább a G3, de ha teheted, akkor a G4 nagyon szuper! Vagy esetleg amit már írtak is: Nexus, OnePlus One, lumia 930, motorola Moto X Stb. :)

2015. jún. 17. 22:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Egyértelműen a G3, sokkal jobb! Egy ideig én is ilyet akartam, végül váratlan anyagi helyzetem miatt vettem kicsivel olcsóbb telót.
2015. jún. 18. 00:28
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem, és az egyik fiamnak G2 van, a nejemnek G3.

Nos mindenki meg van elégedve, a G3 értelemszerűe többet tud..és nem akad, nem melegszik, jó fotói vannak.

ha megteheted, akkor G3-at vegyél, ha nem, akkor G2-t....a lollipop nem vágott földhöz, de érdekes..

A G2 4.4.2-je pont megfelel..

és vannak a fanyalgók.

2015. jún. 18. 06:06
 9/9 anonim válasza:
18%
lg g3 NEM MELEGSZIK? hát -20 fokba lehet nem.. de amugy ha jót akarsz magadnak semmiképp se vegyél g3-at 4 óra alatt simán lemerül, még úgy is csomót merül ha hozzá se érsz :) és amúgy szokott laggolni is elég sokszor, én már megbántam ezt a telefont
2015. júl. 23. 12:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!