Iphone 4s vagy Ipod touch 5g?
Figyelt kérdés
Régóta szeretnék egy apple terméket és megláttam, hogy egy árban vannak az emagon, melyik érné meg jobban? Előre is köszönöm a válaszokat! :)2015. jún. 17. 10:03
1/10 anonim válasza:
inkább az iPod, bár nem sokkal jobb, de azért valamivel mégis...ha telefon kell, akkor inkább legalább egy iPhone 5-öt kellene venned.
2/10 anonim válasza:
Hát attól függ, mire használnád. Az iPhone telefon, az iPod mp4-lejátszó. Viszont ugyanazokat már telefonnal is meg lehet csinálni, szóval inkább iPhone, de szerintem is gyűjtsél még inkább és vegyél 4S helyett 5-őt, sokkal jobb, és nem annyira elavult.
3/10 A kérdező kommentje:
köszi :) Még egy kérdés lenne, ez hülyén fog hangzani de adnak hozzá töltőt mert néztem egy unboxing videót és ott nem volt a dobozban.
2015. jún. 17. 10:45
4/10 A kérdező kommentje:
ipodra gondoltam
2015. jún. 17. 10:46
5/10 A kérdező kommentje:
én is jobban szeretnék egy iphone 5-öt de sehol nem találok. Pl:Media Markt vagy ilyenek
2015. jún. 17. 10:47
6/10 anonim válasza:
igen, jár hozzá töltő, meg earpods.
iPhone 5-öt nem találsz már sehol újonnan, mert nem forgalmazzák. 5C-t találhatsz, abból is csak 8 gigásat, szóval az kerülendő, de ez ugyanúgy igaz a 4S-re is. 80at felesleges kidobni érte, még ha 35ért vennél egy akksihibásat, azt is 7-8ezerből meg tudod oldani, és tulajdonképpen van egy újszerű telód, de tényleg inkább egy használt 5-öt keress, 80ért már egész jót lehet kapni.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2015. jún. 17. 12:13
8/10 A kérdező kommentje:
Még azt szeretném kérdezni, hogy kb ezek a készülékek meddig lesznek támogatottak?
2015. jún. 17. 14:16
9/10 anonim válasza:
7 webáruház még mindig forgalmazza az 5-öt, nézd csak meg az árukeresőben.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi!
2015. jún. 18. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!