Ipod touch 5 vagy iphone 5s?
Figyelt kérdés
Van nekem most egy iphone 4s-em és egy ipod-om. Az lenne a kérdésem melyiket vegyem elöbb ? Az iphonnak sajnos rohamosan megy le az ára , az ipodnak meg tönkrement a dugasza :/ Nyár végén mindkettőre meglenne a pénz. De akkor melyik is legyen előbb ?2015. jún. 13. 22:48
1/8 anonim válasza:
nehogy ne tudd már eldönteni hogy melyikre van nagyobb szükséged..
2/8 anonim válasza:
Minek mindkettő? A Touch csak annyi, hogy megveszed újra a 4s-ed hardverét kicsit más csomagolásban, meg telefonmodem nélkül. Zenét telefonon is tudsz hallgatni, valószínűleg még jobb minőségben is.
3/8 anonim válasza:
Mindig is erről szólt az Ipod touch, az előző generáció raktáron maradt Iphone alaktrészeit valahogy el kellett passzolni.
4/8 anonim válasza:
iPhone, egyértelműen! Az iPod touch felesleges az iPhone mellé!
5/8 A kérdező kommentje:
szerintem nem felesleges, mert az ipod nem kezel sim kártyás és így sokkal tovább bírja . Plusz nekem azért is mert az ipodba sokkal fejlettebb a jack csatlakozója mint iphone-ba. Hidjétek el teszteltem.
2015. jún. 13. 23:12
6/8 anonim válasza:
Omg. A jack csatlakozó mégis mitől lehet fejlettebb? Az egy kvázi szabvány, egyedül az Iphone hozott egy kis szrkevereést, hogy két pólust felcseréltek.
A hardvere, meg a hangchipje valószínűleg ugyanolyan, mint valamelyik régebbi Iphone-nak (4s).
Ha ennyire szereted szórni a pénzt felesleges dolgokra, akkor inkább vegyél egy Fiio lejátszót+ DAC-t, és akkor már van egy profi zseb-hangcuccod 40-50 ezerből.
7/8 anonim válasza:
És kényelmesebb két 4"-os eszközt a zsebedben hozdozni, mint 1-2 naponta tölteni a telefont?
8/8 anonim válasza:
Egy újabb felesleges kérdés.
Mi mondjuk meg helyetted, mi kelljen neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!