Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi olyan drága egy iPhone-ban,...

Mi olyan drága egy iPhone-ban, és melyiket ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Olyan sok embernek van manapság és olyan drága.Gondolom azért mert annyi mindent tud , de lehet más ok miatt , nem tudom.

2015. jún. 16. 18:56
1 2
 11/18 kérdező.. ***** válasza:
34%

1.El lehet adni simán.1 éve jelent meg és csak kb 20k-t esett az ára a hivatalos oldaláról,itthon még mindig 120-130k.Nexusról ne is beszéljek.2 éves és még mindig 100k az ára.Ezek nagyon tartják az értékűket,nem holmi samsungok,úgy hogy ezt se mondtad jól.

2.Van nexusom,iphone is volt a kezembe,opo-m még nem volt,de csak jókat hallok róla és az ár/érték aránya verhetetlen.

Ez sose felejtem el,amikor egy fórumtag a nexus 5 topikjába mesélte a sztoriját,hogy egy i5s-el hasonlította össze a nexus 5-jét és szegény iphone tulajdonos csak nézett.

Nem mondtam egy szóval sem,hogy szar az iphone,nagyon jó telefonok,de aki nem akar negyedmilliót költeni telefonra annak jó alternatíva is létezik normális áron is.

2015. jún. 16. 20:33
 12/18 anonim ***** válasza:
50%
nem mindenki annyira csoringer h addig nem tud telefont venni amig nem adja el az elozot ;) mellesleg honnan szeded hogy se iphoneunk se nexusunk se oneplusone nem volt?:D na mindegy... :D
2015. jún. 16. 20:36
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
itt elsősorban a 11-esre gondoltam. van különbség az ő válaszai minőségében, és mondjuk a tiédben, így nem csak ennél a kérdésnél, hanem úgy általánosságban.
2015. jún. 16. 21:32
 14/18 anonim ***** válasza:
50%
ez most nemtudom hogy számomra negatív vagy pozitív :D
2015. jún. 16. 21:39
 15/18 kérdező.. ***** válasza:
Én mindig az igazat a tényeket mondom.Most,hogy valaki csak egy márkához ragaszkodik arról én nem tehetek.
2015. jún. 16. 21:44
 16/18 anonim ***** válasza:
78%
megfizeted a szoftvert, a mérnököket és a MÁRKÁT. meg a satöbbit. és az apple megteheti. és még drágábban is adhatná. akkor is vinnék mint a cukrot.
2015. jún. 16. 21:49
 17/18 anonim ***** válasza:
56%
efelől semmi kétsége senkinek szerintem
2015. jún. 16. 21:51
 18/18 kérdező.. ***** válasza:
57%
Ez így van.Meg kell fizetni a márkát vagy a "menőséget" aki ilyet vesz.
2015. jún. 16. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!