Nem tudod dönteni. Melyik telefont ajánljátok nekem?
2 telefon között gondolkozok:Samsung Galaxy S6 és Iphone 6 Plus.Leginkább az S6 felé hajlok a brutális hardvere és a kamerája miatt.Viszont félek,hogy akadozni,szaggatni fog a telefon egy idő után.Bár egy ilyen hardverrel már elvileg az androidnak sem kellene.Az Iphone 6 plus az ios és az időtállósága miatt vonz.Viszont 6 hónappal korábban jelent meg a Samsunghoz képest és így hamarabb jön a következő új telefonja az Apple-nek.Ráadásul a hardvere és a kamerája mérföldkövekkel rosszabb az S6-énál.
Amit tudni kell,hogy nekem eddig is Samsung telefonjaim voltak (S2 és most egy S3) Melyiket ajánljátok nekem?
Hát nem tudom,én is olvastam a hírt,de szerintem semmivel sem jobb mint az s6.Qualcomm Snapdragon proci van benne,amiről tudni kell,hogy eléggé szeret melegedni és megkapta az előd kameráját amiről pedig azt olvastam a tesztekben,hogy 20,7 megapixeles szenzor ellenére az automatikus, a HDR és a többi kameramód és szcéna legfeljebb 8 megapixeles felbontással érhető csak el.Tehát gyakorlatilag az egy 8 megapixeles kamera,ami nem mellesleg ha nagy melegben fotózol vele,akkor kiírja,hogy a szenzor túlmelegedett és ki kell kapcsolni.A képernyője pedig ugyanúgy 1080p-s lesz.
Ne értsetek félre,én nem az S6-ot ,,istenítem" mindenféleképpen,csak utánajártam a dolgoknak és csak 2db lehetséges telefon maradt számomra: S6 és az iphone 6 plus.A kettő között nem tudok dönteni.
Lehet akár 50 mag is az S6 procijában, ha nem értesz a rendszerhez, LASSULNI FOG. Ez minden androidos telefonra igaz, az Apple termékekkel ellentétben KELL hozzájuk tapasztalat, szakértelem. (Bizony, még a Nexushoz is, ezt N5 tulajdonosként mondom)
Ha az S2-S3-at belassítottad, az S6-ot is be fogod...
Ha ez nem tetszik, vegyél Iphonet, azzal nem lesz ilyen baj, csak lehet meg fogod unni egy hét után a lehetőségek hiánya miatt (Én meguntam)
,,Lehet akár 50 mag is az S6 procijában, ha nem értesz a rendszerhez, LASSULNI FOG"
Érdekes módon a S2-vel egyáltalán nem volt ilyen gond,S3-nál is csak egyszer fordult elő,de egy frissítés azt is megoldotta.De biztos ,,nem értek a rendszerhez".
Mindegy,mivel mindenki csak annyit írt,hogy S6 vagy éppen iphone,ezért majd kedden bemegyek a Telekomhoz és kipróbálom a két telefont (már amennyire egy üzletben lehet ezt) és majd döntök.
,,Ha az S2-S3-at belassítottad, az S6-ot is be fogod... "
Te ilyet hol olvastál,hogy én belassítottam volna? A lényeg az,hogy tudod értelmezni amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!