Nem tudod dönteni. Melyik telefont ajánljátok nekem?
2 telefon között gondolkozok:Samsung Galaxy S6 és Iphone 6 Plus.Leginkább az S6 felé hajlok a brutális hardvere és a kamerája miatt.Viszont félek,hogy akadozni,szaggatni fog a telefon egy idő után.Bár egy ilyen hardverrel már elvileg az androidnak sem kellene.Az Iphone 6 plus az ios és az időtállósága miatt vonz.Viszont 6 hónappal korábban jelent meg a Samsunghoz képest és így hamarabb jön a következő új telefonja az Apple-nek.Ráadásul a hardvere és a kamerája mérföldkövekkel rosszabb az S6-énál.
Amit tudni kell,hogy nekem eddig is Samsung telefonjaim voltak (S2 és most egy S3) Melyiket ajánljátok nekem?
Azért egy S6 nem fog laggolni 2év múlva se, csak azok mondják ezt akik 20ezres androidos telefonról váltottak iPhone-ra.
Ezek közül én S6-ot választanám, de ha a helyedbe lennék Sony-t vagy Nexust vennék a gyorsaság miatt.
1#
"gyorsaság miatt"
Néztél már S6 speed testet? Már iphone szinten van.
1#
"gyorsaság miatt"
Néztél már S6 speed testet? Már iphone szinten van.
És egyébként S6-ot ajánlok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!