Atilácska kérdése:
Miért nem kapcsol be és nem is resetelhető a Galaxy S5?
Figyelt kérdés
Bekapcsolom a telefont és csak a samsung s5 logo jön be, majd 2 másodperc múlva kikapcsol. Csak addig jut el a telefon. Ha recovery módban indítom, ott is csak ki rakja a boot rendszer android logóját majd kikapcsol. Vettem bele új akkumulátort is, de azzal is ugyan ezt csinálja.
Hozzáteszem a telefon Replika (MediaTek-es).
Help légy szíves.
2015. jún. 12. 15:28
1/3 anonim válasza:
Utolsó előtti mondatodban ott van a válasz.
Egy klón nem olyan mint egy igazi, és hamarabb tönkremegy.
Itt a rendszer ment tönkre. Ha van rá garancia, amit nem hiszek, akkor vidd vissza.
2/3 A kérdező kommentje:
Az nem lehet hogy az akkumulátor nincs eléggé feltöltve, mert ma érkezett meg az aksi és valamiért nem töltötte a töltő, még a másik aksit sem, de az még meg sem nyikkant, az új aksi legalább ezt csinálta amit írtam is. Esetleg rossz lenne a töltő kábel, mert az usb-s? Szóval nem tudtam tölteni sem. AZON IS AGYALTAM, NEM E A TÖLTŐ VOLT A SZAR LEHET AZÉRT NEM TÖLTÖTTE A MÁSIK AKSIT SEM. Most ezzel szerintetek mit kezdjek? Nincs garancia rá.
2015. jún. 12. 16:12
3/3 A kérdező kommentje:
Mert ugye az is lehet hogy kevés a töltöttség azért csak a logóig jut el.
2015. jún. 12. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!