Note 3 Lollipop frissítés?
Figyelt kérdés
Note 3 készülékemre szeretném felrakni az android 5.0-t
A készülék független SM-N9005 típusú.
OTA-n nem talál frisssítést pedig már rég megjelent rá a lollipop.
A Samsung hivatalos oldalán meg is találtam a frissítést, itt lehet választani hogy Hungary VDH vagy Hungary XEH.
Melyiket telepítsem melyik kell nekem?
Vagy ezek nem ehhez a típushoz vannak, inkább várjam meg míg elérhető lesz OTA-n a frissítés?
Itt találtam a frissítést:
2015. jún. 12. 11:43
1/2 anonim válasza:
Egy Samsungnál inkább várd meg, az nem olyan mint a Sony hogy utánna PCc-vel vagy Flashtool-al meg tudd csinálni.
Sajna ez a Samsung hátránya, és az Odin se segít mindig, főleg ha elrontottál egy frissítést.
2/2 KoAn39 válasza:
Addig örülj, amíg nincs rajta lollipop. Nekem a napokban frissült, de megbántam. Volt egy tök jó telefonom 2 napos akku idővel, most meg lett egy nyalókás sz@r, ami egy nap alatt lemerül. Arról nem is beszélve, hogy egyes nem olcsó BT eszköz ezek után nem működnek vele. F****! Kérem vissza a régi telefonom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!