Telenor R50-es mobiltelefon készüléken milyen szoftver található?
Csak azért kérdezem hogy milyen szoftvert tegyek rá!
A Jar/Jad kiterjesztést nem viszi látszólag. A felismerő programok nem ismerik fel. És modernebb=kiforrottabb mint az android, windows, ios, és ez zavar is valahol.
Tehát milyen kiterjesztésű applikációkat kezelhet?
Biztos van valami neve!
Lehetetlen hogy ne legyen rá telepíthető semmi. Amúgy én magam akarok hozzá írni csak nincs információ a készülékről. Csak egy kiterjesztés kéne. Van egy csomó gyanúm mi lehet rajta de nem találgatok.
Nem lehet rá semmit telepíteni.
Egy fórumról idézem:
"A múltkori hipermarketben árult Telenor S600 után belefutottam a Telenor R50 nevű testvérmodelljébe. A belseje mindkettőnek ugyanaz a hihetetlen gagyi kínai hulladék, ugyanazzal a fapados szoftverrel, ami akkor is fapados lenne, ha 15 évvel visszamennénk az időben."
Ezt én is olvastam. De akkor te nem tudod milyen telefonokkal találkoztam eddigi életem során.
Volt olyan telefon amit phone néven futott és többet tudott mint most az android &v ios és olyanba is amivel még telefonálni sem lehet. A legjobb telefonomon nincs 2015-ös dátum és a westel900 megjelenésével egy idős.
Volt olyan nokiám amit 1 év alatt 5x cseréltek 12x javítottak és olyanok is amikre magam raktam szoftvert.
Nem egyszer bővítettem memóriát telefonban és sokáig folytathatnám a történetet. Ez körülbelül 4-5ezredik telefonom lehet amit a magaménak tudhatok és újonnan vettem. Nem fog kifogni rajtam ez a telefon megcsinálom hogy jó legyen aztán elküldöm a gyárnak az új konfigurációkat. Egy kulcsa van megtudjam milyen szoftvere van. Ha esetleg tudsz valami nem elterjedt szoftver nevet az is sok segítségemre lenne mert tudnék valamilyen irányba próbálkozni. Vagy bejön vagy nem. Mivel csak hobby így nem értek a dologhoz de szeretem a megoldhatatlan dolgokat megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!