Melyik teló a jobb és a szebb? (link)
2010. febr. 28. 10:49
1/17 anonim válasza:
Legszebb egyértelműen a Diva de hogy melyk a legjobb nem tudom bár túlnagy különbség nem lehet köztük egykét dolgot tud az egyik a másik nem! Én a Dívát választanám
2/17 anonim válasza:
A Diva-nak olyan csúnya a hátulja...
Nekem s5230-om van, már a környezetemben mindenki olyat vett, vagy olyat akar, mert hogy milyen szép :))
4/17 A kérdező kommentje:
Nekem igazából a Samsung Diva vagy a Samsung s5600 jön be mert a Samsung s5230 van már mindenknek meg corby is mindenkinek van ....tömegtelefont nem akarok....
2010. febr. 28. 11:36
5/17 anonim válasza:
nekem személy szerint egyik sem tetszik, de ha mégis választani kellene, akkor az utolsó. Arról nem tudok nyilatkozni, hogy melyik mit tud, mert nincs tapasztalatom velük.
6/17 anonim válasza:
nokia n97 esetleg?
de amugy samsung díva v. samsunk s5230
7/17 A kérdező kommentje:
Nem akarok nokia telefont inkább maradok a samsungnál nekem az jobban bevált persze a nokiák is szuperek ;)
2010. febr. 28. 11:59
8/17 anonim válasza:
Kinézetre lehet, hogy a diva, de felszereltségi szempontból egyértelműen az s5600.
9/17 anonim válasza:
Mindenki szerint jobb az s5230. Hasonló az ára az s5600-hoz és egy kis logikával ki lehet gondolni miért van az több embernek mint az s5600, ha nem az ára miatt...
10/17 anonim válasza:
Samsung Diva. Én is ilyet szeretnék, de még gyűjtenem kell rá, mert kártyafüggetlenül szeretném megvenni és úgy legalább 50.000 forint. Szép is és elég sok mindent tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!