Mitől olyan jó telefon az iPhone?
igen, ez összetettebb dolog.
egyrészt a megbízhatóság, letisztultság az, ami miatt lehet jobban szeretni, a másik meg az értékállósága.
előző iPhone 4S-emet 5ezer Ft-tal drágábbért adtam el, mint amennyiért vettem...és használtam fél évig. 1 hét alatt eladtam.
utána vettem egy lumiát, használtam 1 évig, és 30ezret buktam rajta, plusz 1 hónapig árultam, mert a jó hírének köszönhetően mindenki elfordul a wp-től.
most egy 5S-em van, 95-ért vettem, független 32 gigás, nem teljesen makulátlan, meg headsetet nem kaptam hozzá, de ez pótolható. 2 évig tervezem még használni, és egészen biztos vagyok benne, hogy 70ezer felett fogom eladni könnyedén, 1-2 hét alatt.
Nem rossz az iPhone, csak annyit nem ér amennyit kérnek érte.
A legtöbben azért veszik, mert ez a legdrágább, és ha nekik a legdrágább van akkor felsőbbrendűnek érzik magukat.
Persze van kivétel is, de elenyésző.
Jöhet lepontozás, de szerintem nagyon gáz amikor valaki felteszi azt a kérdést hogy "Hogy lehet iPhone6-on bekapcsolni a wifit?" meg hasonlókat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!