Szerintetek melyik a jobb telefon? Nokia Lumia 735 vagy Apple iPhone 4s?
Lumia! Az iPhone csak egyszerűen menő, de a 735 jobb, főleg hogy a 4S már régi és kissé elavult.
(De gondolom lesz itt néhány Apple-fan, aki egyből lepontoz! :D :D )
Lumia 735.
4s-t már lassan el kéne felejteni így 2015-ben.
A Lumia kb. fele annyiba kerül (jól tudom?), 4G-t tud (jól tudom?), és egészen pofás kis darab.
Az iPhone 4s az Apple legszebb telefonja (a mai napig szerintem), de való igaz, hogy nem a legfürgébb jószág, nincs 4g, és limitált iOS funkciókkal bír (tehát nem tud mindent, amit az oprendszer igen). Viszont nincs "windows-ból".
Attól függően, hogy mire szeretnéd használni, alapvetően a Lumia a jobb választás. Én használok olyan felhőszolgáltatásokat (owncloud, zimbra), amik miatt a Windows platform kizárt, de ha ilyenekre nincsen szükséged, és megelégszel egy jóval szerényebb alkalmazás kínálattal, akkor mégis ez a jobb választás.
Minden más esetben a 4s (vagy egy 5-ös inkább, ha kell egy kis teljesítmény is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!