Ez, hogy megy az araboknál?
Figyelt kérdés
Az pattant ki a fejembol(eszembe sincs megcsinalni, csak kivancsi vagyok a valaszaitokra) hogy a nyugati aluljaroba vanna arab mobil kereskedők. Ha valaki fogja magat es megkerdezi hogy megnezheti e, es ellopja(elfut vele) akkor mi van? Nem egy ember mondta,hogy ki se erne az aluljarobol, es ki lenne egyenesitve a laba az illetonek:D a masik kerdesem az az,higy ezek az arab gsm-ek megbizhatoak?2015. jún. 7. 23:13
1/2 anonim válasza:
Hát persze, hogy megbízható.... már hogy lenne?! Eszembe nem jutna tőlük venni semmit (és fordítva is: eladni sem).
2/2 anonim válasza:
Bementem agy körúti mobilboltba csúcsmobilt szerettem volna venni...bent vettem észre, hogy hangosak az eladók, arabul beszélnek, és szarnak a vevőre.
kijöttem. mellesleg sem befelé, sem kifelé nem köszöntek.
így megy ez ennél a nációnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!