Hogyan lehetne egy kamu hirdetőt elcsípni?
Figyelt kérdés
Telefont akartam venni, kiderült szerencsére még időben hogy kamu így nem utaltam pénzt..Tehát velem nem jártak jól. Azonban azóta már a második hirdetés van fent az oldalon, egyszerűen nem áll le. Nevetséges áron hirdet egy olyan telefont, amelynek értéke kb 4x-e..Az előző hirdetését sikeresen jelentettem, de már ott is a következő. Név megváltoztatva, meg kicsit itt-ott belejavítva a szövegbe... Érdemes rá energiát szánni, hogy befejezze végre? Mit tanácsoltok?2015. jún. 1. 14:55
1/1 anonim válasza:
nem igazán tudsz vele mit tenni. téged nem károsított meg, tehát nagyjából bizonyítani sem tudod, hogy ő tényleg csaló.
más emberek fejével meg nem tudsz gondolkodni sajnos, és még mindig vannak emberek, akik hisznek abban a mesében, hogy töredékáron megkaphatnak bármilyen drága cuccot, csak mert "kell a pénz az eladónak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!