BlackBerry vagy Windows Phone?
Milyen kompromisszum, nem értem mire gondolsz?..
Amúgy a Blackberry mára majdhogynem eltűnt a piaci részesedést jelző grafikonokról, a Windows phone viszont hozzá képest majdnem 7x-es eladást produkált és növekedő fázisban van, a Blackberry esetében az utóbbi években csak bukásról lehetett hallani. Én biztos nem Blackberryt vennék..
és ha nem fog?
wp8.1 előtt is ugyanezek a találgatások voltak, hogy hú, majd ha kijön, akkor mekkorát ugrik a wp népszerűsége, és mindenki arra fog fejleszteni, a stabilitása miatt meg leelőzi az androidot...ehhez képest ugyanott, vagy tán 1-2 területen még visszalépés is történt a 8.0-hoz képest.
szerintem a két rendszer hasonló problémákkal küzd.
egyikre sem szívesen fejlesztenek, és ez nem is fog változni. bb-n meg már az androidos alternatívák is pont a legnépszerűbbek között nem működnek, legalábbis öcsém z10-e most lett frissítve a legújabb szoftverre, és azon már például a legfrissebb fb messenger el sem indul, korábbiak pedig azt követelik, hogy frissítse az appot, tehát ez a része sem 100%-os.
én nem vészmadárkodok, örülnék, ha a w10 tényleg kapna egy kis fejlesztői támogatást...de ha eddig nem történt meg, ezután sem lesz túl valószínű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!