Melyik platform és telefon lenne leginkább nekem való?
Android - Erre van a legtöbb alkalmazás, le lehet tölteni GPS-t, de WiFi, vagy legalább mobilinternet kell hozzá. 30.000-ért ha ügyes vagy, OLX-en kifogsz egy jó állapotú Sony Xperia SP-t, ami ennyiért szerintem nagyon jó. De Xperia L-t biztosan találsz, az is tökéletes telefon számodra, és még gyors is(tapasztalat).
WP - A rendszer suhan, az alkalmazások gyorsak. Sajnos csak egy Lumia 520-at volt szerencsém 2 hónapig használni, de nagyon jó tapasztalataim vannak. A GPS internet nélkül is működik, és ha nincsenek nagy igényeid a játékok kapcsán(be kell vallani, nem játékra találták ki ezt a rendszert, és a telefont se, de a híresebb játékok például Asphalt 8 megtalálható, és el is fut rajta.)
Blackberryt még nem használtam, sőt, nem is tartottam a kezemben, szóval erről nincs véleményem.
Neked kell eldönteni melyik rendszert szeretnéd használni, és milyen célokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!