Új okostelefont szeretnék vásárolni, de mégis milyet?
Hat ügye van az android amit ha megveszem utana 1 evig jo aztán akad mint a szar.
Ottvan a Windows Phone ami szep képű jo kamerás gyors,de az áruház okádék.
Az iphonok a legjobbak,sokan szidják mert kicsi és drága,de evekig mukodik es hibátlan.Ismerosomnek van iphone 4s e es az se mai darab.mindent csinal rajta a telefon nem akad!
Szoval igy összegezve:
Androidbol:Samsung Galaxy alpha
Windowsbol nemtudom mondani,nekem lumia 735 om volt jol működött de program nelkul használhatatlan.
Iphone:Hááát 5c vagy 5s ha belefér.Megbánni nem fogod,may azt hogy picit kicsi,de évekig elleszek vele.
+1 az utolsónak.Az első hülyeségeket ír.Ha rendes androidost veszel az nem fog fagyni mint a samsung,mivel az android eredetileg sosem fagy,csak akkor ha átszabják mint a samsungot.
Nexus 5/OnePlusOne/Moto X 2014/Xiaomi Mi3 nem fog fagyni soha.
Nexus 5-t/OnePlusOne-t/Moto X 2014-t is nézd meg.Ezek jobbak mint miket felsoroltál,de a Z3 is jó.
A különbség a z3 és a z3c között annyi,hogy a z3c-ben 1GB-al kevesebb ram van,kisebb a kijelző és kisebb az akksija na meg egy 40k-val olcsóbb.
1. válaszoló,ha Samsungot veszel valóban beszarik 1 év után,de te is érthetsz a telefonokhoz ha az androidot a Samsunggal azonosítod,az android korán sem ott kezdődik,szóval próbálj ki valami jót is legközelebb :)
kérdező amiket leírtak a többiek jó telefonok,de ahogy látom sokan félnek a kínai márkáktól,pedig 2015-ben már piacvezető márkák nem véletlenül,minőségi telefonokat csinálnak és 2 évig legalább hibátlanul működnek,de tovább is,mondjuk én Huawei párti is vagyok az áruk miatt mert jó áron adnak jó telefonokat,pl a Huawei Mate 7 egy nagyon jó telefon,de döntsd el hogy mi fontos neked,a Mate 7-nek 6"-os kijelzője van,iszonyat nagy,full hd-s képernyő,gyorsaságba kicsit jobb mint a g3 (de ilyen szinten már nem számít,mind2 telefon tökéletesen el fog futtatni mindent gyorsan) viszont a g3-nak guadHD-s kijelzője van,jobb kamerája,mindkettőn 5.0 van (vagy már 5.1?) szóval nézegess videókat róluk hogy melyik telefon tetszik jobban,az Lg próbál jobban a kényelmességre is figyelni és talán felhasználóbarátabb telefonokat csinálnak ,de én már csak a méret miatt is a Mate 7-et választanám
A sonykról annyit hogy én már lemondtam róluk,úgy is kiszállnak a telefonpiacból a HTC-ket meg nem igazán ismerem,azoknak is nézz utánuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!