Milyen okostelefont érdemes választani? Teljesen járatlan vagyok a témában. Érvek, ellenérvek?
Figyelt kérdés
2015. máj. 28. 21:58
1/8 anonim válasza:
Hát az ár is nagyon fontos, használható okostelefont lehet kapni 20 és 320 ezer Ft között szóval azért szerintem írd le mennyit szánsz rá. Elofizetesest ne vegyél.
2/8 anonim válasza:
Mire hasznalnad, mennyit szansz ra?
3/8 A kérdező kommentje:
Fényképezés, internet, nagy tárhely, sok neves tel.könyv... 50E Ft-nál semmiképp sem többet. Miért nem javaslod az előfizetésest? Könnyen romlanak az okostelok?
2015. máj. 29. 07:20
4/8 anonim válasza:
lumia 640! stabil,gyors,sokaig tamogatott szoftveresen
5/8 anonim válasza:
lumia 640 vagy xperia E4 G. A Vodafone boltokban kíván állítva mindkettő nézd meg melyik tetszik jobban és azt válaszd.
6/8 anonim válasza:
Azért nem javaslom az elofizetesest mert nekem mindig csak a baj volt vele és nem szeretem hogy két éven át köteleznek valamire, mindig többet fizettem a végén. Vodafone vitamax csomagban a prémium net vagy net plus nem tudom melyik vitamax csomagban 3ezres feltoltésre kapsz 500mb netet és 50ingyen percet hálózaton belül. Az xperia e4g ott 39990 de a lumia 640 is akorul van, szerintem a kettő közül válaszd amelyik jobban tetszik.
7/8 anonim válasza:
640el sokkal jobban jarsz mint a sonyval szerintem
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a javaslatokat!
2015. jún. 18. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!