Melyik okostelefont lenne érdemes megvenni?
Nem tudok ezek a telefonok között dönteni, valakinek van esetleg véleménye valamelyik készülékről?
Lenovo a606, Sony Xperia SP, Sony Xperia E3, Huawei Ascend Y550
Én egy drága lenovot nyomkodtam, kicsi kinai kicsi angol, de magyar volt az alap. Nem tetszett.
Van az ismerősnek egy sp-je, olyan, mintha vödörben lenne a hangja, alig hallani. De sony-ból az olcsók meg nem is nagyon jók, ezért az E szériát inkább hagyjuk. Mondjuk nekem a drága sem kéne belőle.
Huawei az meg nekem van, de még az y300. Nem túl jó telefon, mert kb 2-3 havonta hard resetet kell csináljak rajt, mert én marh@, lecseréltem a gyári softvert. Ha már venni szeretnél akkor nyugodt szívvel mondom a huaweit. Bár inkább a G620-ast.
Igen néztem a G620s-t is már, de Telenoros vagyok 2003-óta már, de ott nincs forgalmazva ez a készülék. És nem szeretnék váltani szolgáltatót.
És mivel 2003-ban még a normál SIM-ek voltak így azt át kell alakítani is valahogy, amit én magam nem tudok, telenor üzletben viszont megcsinálják. Kártyafüggetlent pedig még nem találtam a közelben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!