Az LG Shine valóban nagyon jó telefon? Tényleg szép képeket csinál?
Figyelt kérdés
Most Sony Ericsson-om van (Walkman), de borzasztó rossz képeket készít. Érdemes lenne ebből a szempontból LG-re cserélni?2008. aug. 31. 13:00
1/5 anonim válasza:
Fogalmazzunk úgy h nem rossz telefon. Szép képeket csinál az biztos,főleg a szabadban, de am csak egy sima alaptelefon. Kicsi a memóriája,bár lehet bővíteni. Én nem tom h mien képet csinál a sony, de a shineé tényleg szép.
2/5 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik ez a teló, szerintem is szép képet csinál, bnőmnek olyanja van :) memót is lehet bőviteni, és még tükörként is használható :)sztem egy csajos teló. csak én kicsit nehezen boldogulok azzal a tekerhető gombbal szóval ha nagy a körmöd akkor nem a legjobb választás...:D
3/5 anonim válasza:
van egy csomó vókmen telefon, ha kicsit pontosítanál, hogy milyen is van, akkor jobban tudnánk segíteni
4/5 anonim válasza:
jó telefon, de ha a fényképezés a lényeg inkább egy Sony Ericsson Cybershot-ra szavazok. C702, C902, C905, K850, K770 vagy valami ilyesmi, de ezek elég jók
5/5 anonim válasza:
Anno főleg csak közelre fotóztam vele, távolra nem nagyon,de azok nagyon szépek és élesek voltak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!