Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tudnátok ajánlani telefont...

Tudnátok ajánlani telefont hosszútávra?

Figyelt kérdés

Szeretnék olyan telefont, ami legalább még 4 évig kibírja úgy, hogy nem fagy szanaszét és használható marad.

Sajnos az erre szánt összeg csak 100 ezer ft. Már több hónapja ezen agyalok és fogalmamsincs melyik telefon lenne a megfelelő.

2015. máj. 28. 23:05
1 2
 11/20 kérdező.. ***** válasza:
4 évig semelyik okostelefon nem bírja.
2015. jún. 1. 16:57
 12/20 anonim ***** válasza:
az iphone csak kibírta :D
2015. jún. 1. 17:51
 13/20 anonim ***** válasza:
ja csak mar hasznalhatatlan az iphone 4.. :D nagyon kibirta
2015. jún. 1. 17:59
 14/20 kérdező.. ***** válasza:
Az iphone sem bírja,belassul 4 év után az is.
2015. jún. 1. 19:14
 15/20 A kérdező kommentje:

Lumia 930-am volt 3 is. Imádtam, de rohadtul gyakori a kijelző elállás probléma... így kuka a telefon. Pedig igazából azt szeretném, de macerás mindig szervizeltetni. Nem akarok ilyenekkel foglalkozni. Főleg nem 3 db Lumia 930 után :( Pedig én adtam neki esélyt, és tényleg nagyon szép. A Win rendszer nekem megtetszett.

Tudom, hogy az android nem időtálló, nekem is az van most 3 és fél éve és borzasztóan idegesítő, lassu, akad, fagy, minden baja van. De reménykedem benne, hogy ha most veszek egy jobb droidot, akkor talán kibírja még 3 évig, kevesebb akadással és fagyással mint ami a mostanim..

Iphone 4S-t is használok. Az is eléggé kínlódik már.

De az IOS-al sincs porblémám.

Fogalmamsincs milyet vegyek, teljesen mindegy milyen az op. rendszer, csak időtálló legyen, bár igazából kezdek már beleunni a keresgélésbe.

Sokan ajánlották már a Nexus 5-t de nem tudom, engem valahogy nem fogott meg. Nem igazán tetszik, de lehet jobban járnék vele.

Ami jelenleg tetszik; Galaxy Note 4 ( tudom, most 140 körül mozog az ára, de lehet megvárom még lemegy az ára. Xperia Z2 és a Z3 is tetszik, volt még valami, de most nem jut eszembe semmi. Szóval még mindig nem jutottam előrébb.

2015. jún. 1. 20:25
 16/20 kérdező.. ***** válasza:
OnePlusOne/Nexus 6?
2015. jún. 1. 20:36
 17/20 A kérdező kommentje:
Hát a Nexus 6nál nekem meggyőzőbb a Note 4
2015. jún. 2. 10:06
 18/20 anonim ***** válasza:
hat pedig hidd el h ezerszer jobb a nexus 6... mint a samsungos bloatwares f0swiz
2015. jún. 2. 11:21
 19/20 kérdező.. ***** válasza:
Ja,sokkal jobb.Legjobb androidos mindig a nexus.
2015. jún. 2. 15:13
 20/20 anonim ***** válasza:
samsungot ne. még felsőkategóriásban se.
2015. jún. 2. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!