Milyen okos telefont vegyek? Hosszútávra tervezek, de olcsóbb kategóriást keresek.
Jelenleg nem okos telefonom van, de a könnyebb internet kihasználás miatt szeretnék venni egyet. Nem kell több 100 000 kategóriás, lényegében csak zenehallgatásra, gps használatra, netezésre és fordító program használatára kéne. Tehát nem kell, hogy a legjobb játékok elmenjenek rajta, nem kell semmilyen új app sem....a lényeg, hogy megbízható legyen és ne kelljen 1 éven belül lecserélnem.
Őszintén szólva az androidos telókban vmilyen szinten csalódtam, mert a családban mindenkinek van már és mindig csak a panaszt hallom róluk...Lefagy, lelassul, kikapcsol stb. Használtban is benne lennék, természetesen nem egy zsebkopott példányt vennék. :)
Kérdésem tehát, hogy tudnátok-e nekem ajánlani viszonylag elérhető áron megbízható okos telefonokat? Tapasztalat, nektek milyen van/volt és ajánlanátok?
Előre is köszönöm megy a zöld!!! :D
hát ha van külföldi ismerős akkor onnan már olcsóbban kapsz Nexus 5-t ( itthon 100ezer)
de ha nem annyira drága akkor Xperia SP
Rendben, köszönöm! :)
Sajnálom, pedig a kezelőfelülete/menüje nagyon bejön. Pl. egy nokia lumia számomra szóba se jöhetne ilyen szempontból...Úgyhogy ennyiből sajnálom. De legalább most valóban megerősítést kaptam a telefon gyenge minősége felől.
Amiket említettél első ránézésre ígéretesnek tűnnek, még olvasgatok róluk és meglátom mi lesz. Lehet felkerülnek a repertoárba :)
Én most szeretnék beruházni egy Nexus 5-re :D
Tesztek alapján 100ezerért bestbuy :D
Én is inkább egy WP-t ajánlanék.
Lumia 625 jó választás lehet, a nagy kijelző miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!